Наскоро Fashion Days ме предизвикаха да направя селекция с 3 пролетно-летни тренди визии, които изглеждат елегантно. Поводът са страхотните MID SEASON OFFERS, които сега текат там. Ще ми любопитно да споделите коя ви допада най-много.


Black & White


Това е тенденция, която забелязвам, че застъпва прогресивно, но и същевременно е изключително класическа. Роклята без ръкави е с класическа разкроена кройка и ми напомня за Dior (има я и в бяло), но е доста по-бюджетна. Чантата Furla е истинско бижу, в което съм влюбена и което също носи усещане за Dior, а обувките Steve Madden са вечната елегантност.


Utility


По принцип, този тренд ми е чужд, но може да изглежда супер шик, ако се балансира стилово с по-женствени аксесоари и дрехи. Както съм направила аз – памучна пола с джобове изглежда много по елегантно с този ефирен топ Motivi и чантата Pierre Cardin, която реших да разнообразя с детайл шал Furla.


Slip dress


Слип роклите продължават да са силно актуални, а тази от деним има изключително красив гръб. Освен това позволява да се носи, както в ежедневна стилистика, така и в по-вечерна. С шалчето Gant пък експериментирах в духа на Gen Z стила и признавам си – доста ми допада.