My favorite sun care products this summer
Sun care products I use

Тази година реших да заложа на слънцезащитните продукти на Lancaster . Досега само съм ги тествала, но никога не съм ги използвала. Чувала съм много добри отзиви и поръчах тези 3 продукта за слънце, които ще използвам това лято. Най-хубавото е, че в Notino имат Black Friday седмица (до 19.07) с намаления на слънцезащита (и не само), включително продукти на Lancaster, Esthederm, Avene, Clarins и др. Заслужава си да хвърлите едно око.

Ето какво използвам това лято, за да се защитя от вредните слънчеви лъчи:


#1 СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА ТЯЛО SUN BEAUTY


Това е много лека и освежаваща мъгла за тялото с най-високата слънцезащита – 50 SPF. Има немазна формула и може да се прилага дори върху влажна кожа.

Продуктът обещава пълна слънцезащита дори и отвъд UVA and UVB лъчите. Дали е така, няма как да кажа, но от опита ми с този спрей, мога да кажа, че съм много доволна. В състава си има олио Бурити с естествен активиращ тена ефект, което означава, че съм предпазена от вредните влияния на слънцето, но не и лишена от летния загар. И не на последно място, има много добър хидратиращ ефект.


#2 ОЗАРЯВАЩА БАЗА ЗА ЛИЦЕ SUN PERFECT 


Тази озаряваща база с 30 SPF се използва за основа под фон-дьо-тен, но тъй като в горещите месеци не нося фон-дьо-тен, я използвам като завършващ слънцезащитен продукт. Харесва ми лекият озаряващ ефект, който оставя върху лицето. Текстурата е лека за нанасяне, но се усеща по-плътна, когато е на лицето.


#3 ОЛИО ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ GOLDEN TAN MAXIMIZER


Това разкрасяващо масло съдържа т.н. Lancaster Tan Activator Complex с натурално масло от Buriti, което стимулира тена и насърчава разпространението на меланин в кожата. Успокоява кожата, като я оставя подхранена, тъй като в състава си има шест масла от естествен произход. Освен това има блестяща текстура, която придава допълнителен златист блясък на кожата, което всъщност и ме привлече в този продукт. :))


П.С.: Ако планирате морска почивка, мога да ви препоръчам други продукти, които не вредят на морската флора и фауна. Повече за тях в тази статия

Lancaster sun oil protection by the pool
Sun protection by the pool

*Авторски материал в партньорство с Notino. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *