Three ways to wear animal print
Animal print purse

Предполагам вече сте чули новината – животинските принтове са ключова тенденция този сезон. Много хора се плашат при вида на този тренд (включително и мъжете), защото ни кара да правим асоциации с едни особени и колоритни времена. И с право – носенето на животински принтове крие своите особености и не е за всеки. Като човек, който е доста предпазлив с този тип шарки, реших да споделя с вас 3 безпогрешни начина да носите животински принтове този сезон – така, както ги нося аз.


НА ЧАНТИ


Чантите са един от най-безопасните начини да носите животински принтове и щампи. Всъщност, искрено вярвам, че няма нищо по-класическо от изчистен модел чанта с леопардова шарка. Винаги съм намирала такъв тип чанти за изключително стилни и вечни, бих казала. А и с такава чанта може да бъде повече от чудесен акцент в една визия. Важното е да не е претруфена.


НА КЛАСИЧЕСКИ ОБУВКИ


Обувките са другият сигурен начин да носите екзотични принтове със стил, без да прекалявате.  Например, змийските шарки не са съвсем моето нещо, освен ако не са дискретни. Каквито всъщност са на моите REEBOK Classic Leather , които имат съвсем нежна и леко лъскава текстура на този принт (има ги и в много приятен лилав цвят). Всъщност, текстурирането е страхотен начин да инкорпорирам тази тенденция без да се чувствам странно. Но обувките определено трябва да са класически модел, за да се получи добър ефект.

Reebok classic on jeans
Reebok classic autumn winter

НА АКСЕСОАРИ


Аксесоарите също позволяват експерименти с животински принтове. Например, слънчевите очила в такава шарка стоят невероятно. Други алтернативи са обеци, колани, малки шалчета и други, които просто дабавят дискретен екзотичен акцент в една визия.

3 super ways to wear animal prints
Mr Boho sunglasses

Обувки – REEBOK Classic Leather

Риза – Stradivarius

Дънки – Tom Tailor

Чанта – Zara (харесвам много и тази)

Очила – Mr. Boho

Часовник – Jacques Lemans


Какво мислите вие за тази тенденция? Притеснява ли ви носенето на животински принтове или сте отворени дори и към по-ексцентрични експерименти?

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Reebok. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *