3 визии една спирала estee lauder

Какво, ако имаше една спирала, с която можем да постигнем няколко различни визии? Какво, ако тя вече съществува?  :) Съвсем неотдавна Estéе Lauder пусна на пазара още една страхотна спирала за мигли – Pure Color Envy Lash MultiEffects.  Тя има специална четка с две лица, която дава възможност да постигаме различни ефекти. От едната страна четката е с косъмчета и дава обем на миглите, като също ги и повдига. От другата страна четката е силиконова и работи в посока дължина и сресване. А комбинацията от двете страни пък дава и четирите ефекта за още по-впечатляващи мигли. 3 визии. Една спирала.

Този празничен сезон си партнирах с Estée Lauder, за да ви дам доза грим вдъхновение с моите 3 различни грим визии, за които използвах различните възможности на спиралата Pure Color Envy Lash MultiEffects.МОМИЧЕШКАТА ВИЗИЯПървото предложение е нежно и момичешко. Може да бъде, както дискретен празничен грим, така и дневен – изключително лесен за изпълнение.

Стъпка едно е нанасяне на основа с естествен завършек – любимия ми фон-дьо-тен Double Wear Nude Water Fresh Makeup. Върху очите се нанася малко черен молив Double Wear Stay-in-Place, който се разнася и блендира много лесно. Допълва се с малко цвят от палитрата Pure Color Envy Sculpting EyeShadow Palette в цвят Currant Desire (#06). Бих ви препоръчала освен за скулите, да използвате малко от цвета на ружа и за очите, за да направите визията по-цялостна и тонална. Следващата стъпка е добавяне на дължина на миглите със силиконовата страна на четката в спиралата Pure Color Envy Lash MultiEffects. Довършителната щриха е червилото Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick в нежен телесен цвят.


Recreate the look with: 

Спирала – Pure Color Envy Lash MultiEffects

Червило – Pure Color Envy Hi-Lustre – Nude Reveal #110

Руж – Pure Color Envy Sculpting – Blush #320

Сенки за очи – Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette – Currant Desire #06

Фон-дьо-тен – Double Wear Nude Water Fresh Makeup
КЛАСИЧЕСКАТА ВИЗИЯВтората визия е наистина класическа. Вдъхновена е от любимите ми червени устни и техния най-добър приятел – очната линия.

Основата на очите тук е в неутрални, леко златисти цветове с фино опушване в края. Палитрата е Pure Color Envy Sculpting EyeShadow Palette #05. Очната линия следва линията на окото, само за да го подчертае нежно и издължи без да прекалява. Допълнителна дълбочина създават миглите, които тук са обемни и извити, благодарение на другата страна на четката в спиралата Pure Color Envy Lash. Финалната щриха, разбира се, е перфектно очертано червено червило. Voalá! Тази грим визия е изключително подходяща и за Коледните празници. Поне така стои в моето съзнание. :)


Recreate the look with: 

Спирала – Pure Color Envy Lash MultiEffects

Молив за устни – Double Wear Stay-in-Place Red #07

Червено червило – Pure Color Envy

Очна линия – Little Black Liner Onyx #01

Сенки за очи – Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette #05

Контур – Bronze Goddess Powder Bronzer
ПАРТИ ВИЗИЯТАНощта го изисква – смел, безупречен и издръжлив грим. Със сигурност през декември ви се очертават поне няколко повода за нощно излизане, затова малко вдъхновение не е излишно.

Тази парти визия има силен акцент върху очите. Те са смели и силно опушени в комбинация от черно (Dark Rage #32) и сребристо (Silver Edge #13). Миглите са обемни, извити, дълги, но не и слепени с помощта на пълните възможности, които предоставя Pure Color Envy Lash. Но малко блясък не би навредил никому, затова по тях има Crystal Lash Top Coat, който кара миглите да заблестят. Бях много скептична към този продукт, но след като го пробвах, смея да твърдя, че е невероятен! Тъй като не съм много по черното, определено трябваше да внеса цвят и избрах малиново червило. Макар доста силен и никак не типичен за мен, този грим ми хареса страшно много. Даде ми усещане за мистериозност, особено с котешката форма на опушване.


Recreate the look with: 

Спирала – Pure Color Envy Lash MultiEffects

Блясък за мигли – Crystal Lash Top Coat

Сянка за очи – Pure Color Envy Defining EyeShadow Wet/Dry – Deep Rage #32

Сянка за очи – Pure Color Envy Defining EyeShadow Wet/Dry – Silver Edge #13

Червило – Pure Color Love – Orchid Infinity #450

Фон-дьо-тен – Double Wear Stay in Place

Праймър – The Illuminator Radiant Perfecting Primer


Коя от тези грим визии ви допада най-много? Ползвали ли сте новата спирала на Estée Lauder Pure Color Envy Lash MultiEffects?

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Estée Lauder.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *