Rose bath salt for valentines day
Romantic massage candle

Свети Валентин е тази неделя и шансът да не сте измислили нещо за деня не е никак малък. :) Ако е така, днес ви показвам 3 бързи и лесни романтични идеи в партньорство с Notino, които всъщност са подходящи не само за този празник, а и за други моменти, когато искате да направите нещо мило за половинката си. Освен тях на сайта на Notino в момента има специална секция и с подаръци за Свети Валентин


Подарете си вана заедно


Супер бързо, лесно и евтино преживяване, което ще оцените и ще ви сближи. Нужни са ви само соли за вана с романтичен аромат, който да направи атмосферата още по-приятна. Аз съм фен на розите и тези са соли ухаят божествено, но можете да изберете и друг аромат. 


Направете масаж със собствените си ръце 


Не че не можете да подарите и ваучер за професионален такъв, но нищо не може да сравни усещането от това да ви масажира любимият човек. Обожавам масажните свещи и ги препоръчвам, защото маслото е топло и усещането още по-приятно. Но винаги можете да се спрете и на класически масла за тяло. 


Гравирайте специално послание


Notino предлагат и услуга гравиране на име или послание на селекция от продукти. Така можете да изберете любим продукт без да рискувате, че няма да се хареса, но да го направите истински специален с посланието си. Хубавото е, че става бързо и забавя изпращането на пратката с не повече от ден, а услугата е фиксирана – 7.50лв. 

Chanel customized by Notino

Какви са плановете ви за Свети Валентин? Знаете, че всякакви интересни идеи и предложения са добре дошли. :)

Усмивки,

Денина


*Авторски материал в партньорство с Notino. Всички мнения са изцяло мои.