Denina Martin retro swimwear for this summer
PARAMIDONNA luxury swimwear

Неоновите цветове са част от актуалностите това лято. Въпросът е ще се превърне ли неонът в новото черно? Едва ли. Но пък е супер свежа идея как да разнообразите гардероба и ежедневието си с него.

За първи път неонът се появява като тенденция през 80-те, но сред спортното облекло. Всички си спомняме инструкторите по аеробика в неонови клинове и гащеризони. Истинският подем на неона обаче идва през 90-те, когато той превзема якета, поли, обувки и бижутата, които заблестяват в тъмното. В началото на 2000г. пък се появи манията по цвят фуксия, а сега през 2020г. неонът във всичките му разновидности се завръща отново – струва ми се като трибют именно на 90-те.

Истината е…

Неоновите нюанси са смели и трудно човек може да остане незабелязан с тях. Със сигурност не са за всеки. Но ако решите да пробвате, имате избор. Фуксия е един от най-безопасните, а и може би разпространени избори. Оранжевото също може да бъде не чак толкова рисково и нетипично. Ако пък искате да сте смели, заложете на жълт и зелен неон. Аз например много харесвам този избор за плажа. Комбинацията от жълт или зелен неонов цвят и тен изглежда наистина добре. :) А ако търсите дискретна флуоресцентна закачка в ежедневието си, опитайте с лек акцент като например еспадрили с неонов елемент или фишу. Комбинират се чудесно с неутрални тонове.

А вие бихте ли носили неонови цветове това лято и какви? 

Bulgarian summer 2020
My retro swimwear from Paramidonna

Бански – Paramidonna

Шапка – LC Waikiki (подобна тук)

Очила – Versace (бюджетна опция тук и тук)


Усмивки,

Денина ♥


ОЩЕ НЕОНОВИ НАХОДКИЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *