Тази година решихме да посрещнем есента по-рано с малка селекция от модели в Denina Mártin Collection – за един плавен и красив преход към есента. Романтични нюанси, есенни флорали и тъкани, в които ще се чувствате прекрасно. Ето ги и тези шик находки за началото на есента, които да не изпускате.


ФЛОРАЛНА РОКЛЯ AUTUMN С ПОЛА НА ПЛАСТОВЕ


Тази рокля те кара да се чувстваш красива. Кара те да искаш да танцуваш и да се движиш. С пола на пластове, еластична талия, триъгълно деколте и закачливи ръкави. Върви в комплект с шал тип връзка, който да носите на шията или в косата си за една наистина завършена визия.


БЛЕДОРОЗОВ ПУЛОВЕР ОТ МОХЕР И КОПРИНА


Този пуловер е съкровище – смес от мохер и коприна. Изключително мек и в ограничени количества. Идеален за прохладните септемврийски нощи.


ТЕНИСКА ОТ ОРГАНИЧЕН ПАМУК С ЛОГО БРОДЕРИЯ И ШАЛЧЕ


Тази тениска е по-добра от просто класическа тениска. Тя е изработена от 100% органичен и GOTS сертифициран памук. С деликатна лого бродерия и в комплект с шал тип връзка. В комбинация с класически дънки, постигате една семпла, но наистина timeless визия.


ДЪЛГА САТЕНИРАНА РИЗА ОТ ВИСКОЗА


Сатен с матов завършек в топъл меден нюанс. Тази свободна риза е изработена от 100% вискоза и позволява различни възможности за носене.

Коя ви е любимата находка от новите ни модели? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *