bibs Denmark
Denmark Bibs

Сезонът на пътуванията е тук – очаквахме го от толкова дълго време. С едногодишно дете винаги трябва да съм добре подготвена, така че ето няколко шик бебешки принадлежности, които винаги имам под ръка, когато пътувам. Намерих ги в Notino, колкото и да не ви се вярва. Да, там имат и бебешки принадлежности на много интересни марки като BIBS, както и детски играчки. Ето и някои от страхотните находки на сайта им, които взех:

  1. BIBS Overall Bib лигавник – Този лигавник е направен от силикон и е толкова лесен за почистване – само с вода. Спестява ми прането и притеснението дали ще ми стигнат чистите лигавници за цялото пътуване. С него един е достатъчен.
  2. BIBS Boheme Natural Rubber Size 2: 6+ months биберон – Не ходя никъде без залъгалка и тези BIBS са супер сладки.
  3. BIBS Paci Braid клипс за биберон – Също така никога не излизам без щипка за залъгалката. Иначе е имам „летяща“ залъгалка. :)
  4. Nuvita Spoon and fork set прибор в кутия – Тези прибори идват в кутия, която е много удобна за пътуване. Преди тях увивах в салфетка и приборите постоянно се изхлузваха, което не е хигиенично.
  5. Tommee Tippee C2N Closer to Nature travel kit – Това е семпло решение за бързо затопляне, когато няма къде.
  6. Mushie Nesting Stars играчка – Тези звездички за подреждане не заемат място, а са приятен начин да забавлявате бебето по време на пътуване.
  7. Mustela Bébé защитен крем за деца против възпаления – Винаги имайм под ръка този крем.
  8. BIBS Muslin Swaddle пелена за повиване – Памучната кърпа / пелена е задължителна независимо от възрастта на бебето. И тази идва с текстилна чанта, която е чудесна за съхранение и съответно поддържането й чиста.

*В партньорство с Notino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *