Pretty fashion and style blogger
Pretty little handbag

Един от любимите ми стайлинг трикове е да акцентирам на чантата, най-вече защото чантите са моята слабост. За мен това е аксесоарът, който може да направи визията по-интересна и завършена. Да й придаде характер и да каже много за жената.

Тази чанта тук е най-новата ми находка. Марката е френска и се казва Tammy and Benjamin. Грабна ме винтидж модела на тази VANITY BOX. А това романтично и леко опушено розово съвсем ме плени. На пръв поглед цветът изглежда необичаен, но всъщност стои и някак неутрален, което го прави подходящ за безкрайно много съчетания – от контрастираща рокля на точки до любимите неутрални нюанси. Точно заради такива чанти често преоткривам и стари дрехи в гардероба си – сякаш им придават нов облик.

Сега споделете вие  – чантите ли са вашата слабост? Или обувките? А може би нещо съвсем различно? При мен в списъка със слабости следват обувки, рокли, бижута и часовници – в точно този ред. :) 

Tammy Benjamin lovely handbag
Luxury in the heart of the Paris
Tammy and Benjamin luxury handbag
The Vanity Box Handbag

ПОДОБНИ ОНЛАЙН НАХОДКИ


My timeless luxury leather handbag
Styling the handbag by Tammy & Benjamin

Рокля на точки – ZARA (разпродадена, но харесвам още тази, тази & тази)

Шал на точки – стар но подобен тук & тук

VANITY Box чанта – Tammy & Benjamin

Очила – H&M

Бижута – Uno de 50

Сандали – Ingiliz


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


4 comments

Reply

Страхотна визия отново , Дени :) Моята слабост са роклите, парфюмите и бельото :) Дени, искам да те попитам относно една твоя рокля с която си на полета със самолета- дали мога някъде да я открия. Влюбих се в нея. А скоро заминавам на круиз и много добре ще се впише в круизния ми стайлинг :) Аз също , като дамата по-горе се интересувам относно разпродажбите на твои дрехи и аксесоари. Много бих се радвала да имам нещо твое :) :)
Поздрави от слънчева Варна :)

Reply

Здравей! Радвам се, че ти харесва! :) Относно онази рокля, тя е H&M, но е отпреди доста време. Мисля 3 години… Погледни в сайта им – възможно е да има нещо подобно, тъй като често пускат вариации на един и същи модел. Наскоро правих разпродажба онлайн и засега не планирам друга. Може би след някой друг месец. Ще споделя информация, щом реша. Надявам се да успееш да намериш подобна рокля! Слагам линк към една, която не е съвсем същата, но пък носи подбен заряд: https://www.zara.com/bg/en/printed-dress-with-belt-p02942564.html?v1=13685739&v2=1180427 Усмивки от не толкова слънчева София! :)

Reply

Дени, здравей,
Много благодаря, че така изпълни желанието ми за сватбено облекло. Много ми помогна. Ти си кралица на находките. Бих искала да знам мислила ли си някога, да се разделиш с модели дрехи, чанти или обувки с някакъв конкурс или игра, дори и с благотворителна цел?

Продължавай все така,
Целувки,
Рени

Reply

Здравей, Рени! Много се радвам! :) По отношение на въпроса ти – правила съм разпродажби 2-3 пъти онлайн тук на сайта. Последната беше съвсем скоро дори. Този месец ще се включа в една с благотворителна цел. Съвсем скоро ще споделя по-конкретна информация. :) Благодаря ти за подкрепата и позитивната енергия!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *