В партньорство с Folli Follie.

Folli Follie accessories bulgarian blogger Santorini Flower by Folli Follie accessories sunglasses

Когато минете покрай ярък, добре осветен магазин, чиито стени са оранжеви, а около него има ореол от позитивизъм, то по всяка вероятност сте минали покрай магазин на Folli Follie. Една марка с трийсет годишна история. Марка, чиято основна цел е да разкрие ведрата страна на жените по цял свят, предлагайки оригинални и актуални колекции от бижута, часовници и други аксесоари.

Folli Follie притежава огромно разнообразие от женствени аксесоари. Любимата ми колекция е  т.н. Цветя от Санторини. Същата колекция, която стилизирам днес. В основата на цветето стои емблематичната четирилистна детелина на Folli Follie, но много по-пищна. И цялата в златисто! Познавате ме – знаете колко пристрастена съм към златистите тонове.

Нежността на колекцията говори сама за себе си, затова ще обърна внимание на нещо интересно, което планираме съвсем скоро. Набележете си какво искате за Коледа и си го пожелайте, защото на 10.12. шансът да го получите нараства с 30%, а цената на вашето желание намалява с толкова. Точно така, на 10.12. в магазина на Folli Follie в  Serdika Center между 12:00 и 15:00 ще бъда домакин на едно ексклузивно шопинг събитие. Освен да се запознаете с мен, ще имате и възможността да си купите всичко, което пожелаете, с -30%. Ще ви очаквам!

folli follie accessories Folli Follie accessories Denina Martin with folli follie accessories Folli Follie handbag

А вие имате ли си любима колекция на Folli Follie? 

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Look

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *