Madame Coco bedding set
Закуска в леглото блог за красота

Напоследък е тъй пролетно, че ми се прииска да освежим дома си. Реших да го направя с нов спален комплект и някои малки аксесоари. Резултатът? Френски почерк в спалнята ни.

Нещата са от Madame Coco – магазин за дома, който наскоро отвори врати в Bulgaria Mall. Той е и първият от веригата в България. По специалното му е, че всичко в него е вдъхновено от Париж и френското разбиране за декор. Като спалния комплект, който избрах – в шарки и нюанси, които действително имат френски почерк. А и се вписаха много добре в стаята! Но ако оставим визията настрана, материята е памук – ранфорс и съотношението цена-качество е доста добро.

Освен спалния комплект, харесах и тези две табли. Често ми се налага да използвам такива, дори и само като декор и място за съхранение и тези ми се сториха ефектни. Плюс, чаши за чай/кафе – също с елегантен френски почерк. Не знам какво става, но напоследък постоянно чупим чаши вкъщи и имаме дефицит и нужда от попълнения!

В магазина на Madame Coco в Bulgaria Mall има и още интересни неща, но ви съветвам сами да разгледате, ако имате път натам. :)

Soft bedding from Madame Coco
lovely Bedding set

Мислите ли да освежите дома си по някакъв начин тази пролет? 

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в партньорство с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ