Weekend Tom Tailor

Септември за нас беше доста натоварен от гледна точка пътувания. С Рон си обещахме да се поспрем малко и да останем вкъщи през Октомври. И така вече поредна седмица прекарваме уикенд в града.

Използваме тази възможност, за да отделим време на апартамента. Отсъствието ни направи невъзможно да продължим с подобренията по него, но сега бавно влизаме в ритъм. Приятелите ни ме питат постоянно как върви, приключихме ли… Не съвсем. Все още сме без пердета и завеси. Трябва да подменим подовата настилка, защото тази, която заварихме в жилището, никак не пасва със стила на мебелите ни. Имаме нужда от гардероб, но е нужно да намерим фирма, която да го направи по поръчка, заради скосяването в спалнята. Приемаме препоръки, а до тогава ще си ползваме щендерите от IKEA. :) Остават и още други дребни неща, които самите ние си движим, но знам, че всичко ще си дойде на мястото в правилния момент.

Факт е обаче, че стоенето вкъщи през уикенда не ми е любимо, затова каквото и да вършим по апартамента или работен проект, винаги настоявам да прекараме време навън. Дали в парка, в центъра или някъде сред природата, сега през есента се подсигурявам с нещо топло и удобно, чаша топло Американо и избутвам момчетата от вкъщи. :)

А вие как прекарвате есенните уикенди в града? 

Tom Tailor lite jacket
Tom Tailor easy trousers
Denina Martin weekend sofia
Lite jacket for weekend walk

Яке – Tom Tailor

Шал – Tom Tailor

Пуловер – Tom Tailor

Панталони – Tom Tailor (similar)

Обувки – DKNY (подобни тук & тук)

Гривна – Pandora Reflections 


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Tom Tailor.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *