Tom Tailor floral dress porto koufo Tom Tailor floral dress retro sun glasses

Location: Порто Коуфо

Порто Коуфо. Най-тихото място в Халкидики, на което съм била някога. То е и най-голямото естествено пристанище в Гърция. Толкова спокойно, че прилича по-скоро на езеро. Но не е. Две внушителни скали се разделят една от друга, за да пропуснат морето и да формират един от най-спокойните заливи. Още от древността хората са наричали това място „Пристанището на глухите“, защото шумът на морето бегло се долавя в Порто Коуфо. Освен това селцето има едва стотина жители, което обеснява допълнително дълбоката тишина и спокойствие, които царят наоколо. А атмосферата сама по себе си е идеална за разходки, още повече с тези красиви и романтични гледки, които се разкриват пред очите.

Tom Tailor floral dress SS 2017 Tom Tailor floral dress porto koufo bridge Tom Tailor floral midi dress

Сега Порто Коуфо е рибарско селище. Тук можете да намерите най-прясната риба на Халкидики. Tzitzikas, например, е таверна с гледка към пристанището, която препоръчваме. Разбира се, открито вярвам, че и останалите няколко таверни в района няма да са за изпускане, но тях ще ги изпробваме следащия път.

Porto koufo Greece Tom Tailor blogger floral dress porto koufo Tom Tailor floral midi dress porto koufo Tom Tailor blogger wearing floral dress Tom Tailor outfit blogger Retro sun glasses blogger Tom Tailor floral dress blogger Looking at porto koufo

П.С.: Решили сме да попътуваме из Халкидики тази година. Ще споделям мнения, впечатления и вдъхновения от различни места, затова не спирайте да следите Instagram профила ми и самия блог. А тук ще откриете и първата публикация от поредицата.

Tom Tailor floral dress porto koufo bay


Wearing:

TOM TAILOR рокля

Mango очила (подобни)

Furla Metropolis чанта

Сандали (подобни)


Били ли сте някога в Порто Коуфо?

Усмивки,

Денина♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *