Notino hair products
Favorite hair products by Apivita

Спомням си добре една почивка в Гърция преди няколко години. В хотелската стая имаше тоалетни принадлежности на една нова за мен тогава марка – APIVITA. Не знаех нищо за нея, но продуктите за коса ми харесаха изключително много. Затова и до днес тези продукти за коса ми носят лятно настроение и може би затова ги ползвам само през лятото. Може да ви звучи глупаво, но съм царица на внушенията по отношение на продукти и сезоните, в които ги ползвам. 

И така със старта на лятото (макар че много от вас ще оспорят дали лятото всъщност е започнало – и с право!) си поръчах APIVITA Holistic Hair Care Sunflower & Honey шампоан и маска за коса. Продуктите са обогатени със слънчогледово масло и мед и имат много приятен аромат. На опаковката пише, че продуктът е с 88% натурални съставки, а марката твърди, че има устойчива политика по отношение на съставките и опаковките. Все неща, които допълнително ме карат да харесвам марката. А що се отнася до резултатите, много ми харесва колко мека, лъскава и жива става косата ми.  

Мислех си да поръчам спрея против косопад, тъй като очаквам и това да ме сполети след бременността. Пробвали ли сте го? Ще се радвам да препоръчате продукт, който ви е помогнал при такъв проблем. :)   

My hair style

Усмивки,

Денина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *