Favorite Creme mascue Vernix 31612020

Тази маска е ключът към бебешката кожа и тезата е научно и лично потвърдена.

Историята накратко  – и тази зима кожата ми стана много чувствителна, изключително суха и реактивна. За съжаление, на пазара има много голямо разнообразие от продукти, но голяма част от тях прикриват проблемите без да ги решават. Затова и отново се обърнах към Biologique Recherche.

Всичко започна със системно зачервяване и усещане за парене след употребата на P50W. Нещо, което никога не ми се бе случвало. Признавам си, обвиних лосиона. Реших, че е развален. Оказа се обаче, след консултация с BR експерт, че проблемът е в моята кожа, която е станала твърде тънка и чувствителна, на което се дължи и сухотата. Съветът, който получих бе да ползвам Créme Masque Vernix, като нанасям по-плътен слой и спя с нея поне два пъти седмично. Резултатът не закъсня. Кожата ми започна да става по-плътна, спря да реагира на P50W и е много по-хидратирана. Толкова съм доволна от този продукт, че трябваше да го споделя тук!


ПОВЕЧЕ ЗА CRÉME MASQUE VERNIX


Crѐme Masque Vernix е един от най-хубавите и ефективни продукти, които съм ползвала. Идеален за суха и дехидратирана кожа като моята, както и за склонна към акне, с екзема или дерматит. Имитира състава на верникс казеоза (восъчното вещество, с което се раждат новородените) и използва мощните лечебни свойства на верникса, за да балансира pH на кожата и да потисне евентуалното развитие на бактерии. Ето затова казах, че тази маска е ключът към бебешката кожа. :)

В състава си включва Ниацинамид и екстракт от дрожди, които предотвратяват загубата на вода и стимулират микроциркулацията в дермата. Екстрактът от плацента с естествени лечебни свойства в комбинация с екстракт от семена на рожков работят за възстановяване, обновяване и балансиране на епидермиса. Има високо съдържание на овлажняващи и реструктуриращи активни съставки за защитната функция на епидермиса, като комплекс от Серамиди и Омега 6 и 3 от малиново масло, масло от натурална гъба Луфа, Ланолин и други, плюс високо съдържание на защитни и антиоксидантни съставки, като Трипептид, анти – ROS и анти – RNS.

Ако тези термини не ви говорят много, то мога поне да ви кажа, че и науката, и личният ми опит показват – тази маска е вълшебство. От нея кожата ми е по-здрава, хидратирана, мека, плътна и балансирана. *

Biologique Recherche creme masque

*Не забравяйте, че продуктите на Biologique Recherche са с много висока концентрация на активни съставки и консултацията със BR специалист е задължителна с цел определяне на наистина подходящ продукт. Пълен списък със салони тук. 

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ