Времето минава толкова бързо. 2024 дойде сякаш за един миг. Посрещнахме я в дома ни в София – семейно с децата и с наши приятели.

Накратко, мога да кажа, че имах много динамична и изпълнена с различни случки и преживявания година. За което съм страшно благодарна! Любимите ми хора бяха до мен. Имаше и предизвикателства, но те пък ми помогнаха да оценя хубавото в живота ми. И като всеки друг човек, си мисля какво ли ще ми донесе Новата година. Каквото и да е то, си давам сметка, че всичко, което ми се е случило досега, ме е направило човека, който съм днес. А човекът, който съм днес, си обещава за Новата година да не дава празни обещания, които няма да спази. Без списъци. Без цели. Стигнах до етап, в който се обичам такава, каквато съм. Правя каквото мога, за да бъда по-добра версия на себе си, но преди всичко се приемам и харесвам за това, което съм. Единствената ми цел за годината е това да остане така.

Е, може би има някои неща, които ми се иска да направя тази година. Като да намеря повече време за блога. Връщайки лентата към 2023, наистина го загърбих. Не знам дали е защото аз не намирах време за него, или защото хората не намират време за блогове вече. Но всъщност има хора, които все още намират наслада в това. Хора, които търсят идеи и вдъхновения. Хора, които ценят моите виждания и естетика. В края на годината получих имейл от една жена, който приех като знак, че е време да взема нещата обратно в свои ръце. Няма да обещавам, но ще се опитам да бъда по-активна тук отново. :)

И така се обръщам с усмивка към всичко, което ни очаква – към Нова година, новите преживявания, новите предизвикателства. Надявам се след 12 месеца и аз, и вие да можем да си споделим колко невероятна година сме имали. Пожелавам ни го!

Outfit details:

Рокля (Denina Mártin Collection Spring 23)

Колан

Колие

Обеци (Vintage YSL, други в подобна стилистика тук)

Обувки