Blogger beauty secret Bobbi Brown
Bobbi brown-easy make up by Notino_8659

Тези от вас, които ме следват отдавна, знаят, че съм привърженик на естествения грим и красота и харесвам леки грим продукти. Тази есен реших да обновя старата ми грим рутина с нови продукти, за които мисля, че си заслужава да ви споделя!

КОЖАТА НА ЛИЦЕТО

От години ползвам само един фон-дьо-тен, защото не мога да открия друг, който да ми харесва толкова. Това е Estēe Lauder Double Wear Nude WaterFresh Foundation. Но днес няма да ви говоря за него, защото най-накрая открих друг, който ми харесва много! Това е Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation

Това е серум фон-дьо-тен, който има активен енергизиращ кожата комплекс и леки пигменти, които изглаждат тена и кожата.   Нито твърде лека формула, нито твърде наситена – от гледна точка на пигментите. А най-хубавото е, че серум съставките подхранват кожата и той представлява едновременно и грижа за кожата. Ако харесвате естествения блясък на кожата и имате суха до нормална кожа, този продукт вероятно ще ви допадне толкова, колкото и на мен! 

Още един бонус – във формулата има включен 40SPF, което ми спестявя една стъпка от допълнителното нанасяне на SPF.

Що се отнася до цветовете: От личен опит бих казала, че този фон-дьо-тен върви по-светъл като тон. Винаги избирам N (neutral), най-често 3N при цветовете. Тук избрах Beige N-042, но се оказа, че ми е малко светло. Мисля, че N-052 щеше да е по-подходящ избор. Надявам се това лично впечатление да ви помогне, ако решите да си го поръчате. 

Nude Finish Illuminating powder

Следващата стъпка към идеалната кожа този сезон е Nude Finnish Illuminating Powder в цвят Buff. Тук поръчах по-тъмен нюанс, с идеята да използвам озаряващата пудра и за леко контуриране. Харесва ми, че цветните блокчета са разделени и могат да се ползват за различни цели с помощта на по-тънка четка.  

bobbi brown foundation SPF40
Gloss lipstick

УСТНИ

Тази есен реших, че ще остана в неутралната гама и при устните в ежедневието, но пък ще променя текстурата на продукта. Взех си гланц за устни на Bobbi Brown – Crushed Oil Infused gloss , който е нелепнещ и хидратиращ гланц с комплекс от растителни масла. Усеща се много приятно на устните, а цветът е като лек тинт. Моят е Sweet Talk.

Освен всичко споменато до тук, този продукт е без парабени, фталати, сулфити и сулфати. Дори е спечелил наградата 2020 Harper’s Bazaar Anti-Aging Award за Best Lip Tint (Април 2020), което до някаква степен бе причина да го пробвам.

Bobbi brown favorite beauty products
Bobbi Brown beauty look

ОЧИ

За очите си взех един много лесен за употреба продукт – Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick. Това е точно този тип продукти, които харесвам да използвам на клепачите си. Не съм особено добра в блендирането на сухи сенки и не харесвам, когато от пигмента ми пада по лицето, но този стик е идеален в това отношение. Има крем текстура, нанасям го лесно, оформям с пръстче и след няколко минути засъхва и остава супер трайно клепача. Лесно се комбинира и с други цветове. Например, в интернет видях, че моят цвят Sunlight Gold се комбинира много красиво с Golden Bronze & Golden Pink и сега съм хвърлила око и на тези два цвята!

До нови срещи!

Денина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *