Спечели 200 лева за шопинг с мен в Bulgaria Mall

По случай първия рожден ден на Purely Me by Denina Martin аз и Bulgaria Mall сме подготвили изкусителна изненада за вас – моите читатели. За първи път ви даваме шанс да СПЕЧЕЛИТЕ 200 ЛЕВА ЗА ШОПИНГ С МЕН В BULGARIA MALL! Единственото, което трябва направите, е да последвате профилите на Bulgaria Mall и тези на блога ми във Facebook и Instagram. Всяко допълнително последване или изпълнение на зададените възможности в приложението по-долу ви носи бонус точки, а една точка се равнява на едно участие. Ако вече сте фен на Bulgaria Mall или блога в тези социални мрежи, пак можете да участвате. Просто  отбележете себе в приложението, за да се зачетат вашите точки.

Както всяка игра с награди, и тази си има условия, а именно да сте над 18 години и да обичате модата и шопинга. Ако разпознавате себе си в тези условия, то имате реален шанс да си спечелите 200 лева, които да похарчите с моя помощ в Bulgaria Mall. Това звучи особено съблазнително в контекста на летните намаления!

Играта стартира днес, на 10 юли, и продължава до полунощ на 20 юли, а победителите ще съобщим в следващия ден в традиционния аутфит пост с Bulgaria Mall.

П.С.: За всички мои интернационални читатели съм подготвила друга изненада, която съвсем скоро ще стартирам. Бъдете нащрек!

Спечели 200 лева за шопинг с мен в Bulgaria Mall


Имате ли вече идея какво ще си напазарувате? Присъединете се към имейл листа ми, за да получите последните новини за тази игра, както и още много други:

[wysija_form id=“4″]

Късмет от мен!

Денина ♥

8 comments

Reply

готово

Reply

И искам много поне са взема участие!:’Дано съм изпълнила условията.
А вие сте прекрасна!Дерзай и само напред и нагоре!Чрд

Reply

Много благодаря, Ивета! Думите Ви ме ласкаят! :)

Reply

Толкова ви благодаря, момичета! :)

Reply

I’m in <3 great giveaway :*

cvetybaby.com

Reply

Готово, следя с интерес навсякъде!!

Reply

Готово, следя с интерес навсякъде!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *