My summer sunshine amouage
Sunshine by Notino for summer

Знам за парфюмите на Amouage от много време, но все са ми се стрували доста тежки за мен. Докато не попаднах на Amouage Sunshine. Толкова красив аромат! Сякаш наистина е слънце в бутилка – слънчево, позитивно и красиво ухание! 

Заради бременността съм много капризна не тема парфюми. Става ми лошо от 95% от ароматите. Дори се шегувам, че не ми става лошо само от скъпите. :)) То не е и шега – наистина забелязах, че тези, от които не ми става лошо, са все във високия ценови клас. И Sunshine не прави изключение. Аромат, който ме прави щастлива. Като слънчеви лъчи, които галят букет от бели цветя. Доста сладък, но някак изискан и балансиран. Връхните нотки са бадем, касис и артемизия. Сърцето е от абсолю на османтус, ванилия, магнолия и жасмин. И всичко това е много добре балансирано от база от кейд, пачули, бял тютюн и папирус. Любопитно ми е дали сте го пробвали и какво мислите!

За марката:

Amouage е международна марка луксозни аромати, известна с това, че създава едни от най-качествените парфюми в света. Основана от Султаната на Оман през 1983г. като „Дар от кралете“, парфюмерийната къща редефинира изкуството на арабските аромати. Парфюмите на Amouage имат изтънчен почерк. Те са различни и комплицирани. Определено не са за всеки нос. Ароматите са направени от флорали, подправки и дървесни нотки, в комбинация с други редки съставки, които създават интригуващи контрасти. Могат да са много неочаквани, затова препоръчва да не поръчвате на сляпо, а да си изберете на място. Има ги в магазина на Notino

Използвали ли сте аромати на Amouage? А какви харесвате по принцип – цитрусови парфюми или плодови парфюми

Amouage sunshine perfume
 

*Авторски материал в колаборация с Notino. Всички мнения са изцяло мои.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *