Denina Mártin - Armani Beauty - 01
Denina Mártin - Armani Beauty - 02

Бях поканена от екипа на Giorgio Armani Beauty да прекарам един следобед с тях в хотел Sense в София, както и да тествам пълната гама гримове върху себе си с помощта на магическите ръце на един от главните им гримьори Мариана Гюлич.

Това, което харесвам в марката, е, че залага на естествената красота. Резултатите, текстурите, пигментите, всичко в козметиката Giorgio Armani е много класическо и елегантно като резултат и визия. От известно време използвам Luminous silk фон дьо тен – заедно с основата и коректора. Покритието и ефекта от тези продукти са изключително добри, а кожата изглежда естествено красива.

На бюти сесията пробвах течния течен руж, в който се влюбих и бих си купила с удоволствие. Много фин и лесен за разснасяне. Пробвах и новата гама червила Giorgio Armani Lip Power. Много хидратиращ и кадифен продукт за устни. Харесах цвят 102, който е неутрален и супер за ежедневна употреба – с него съм и на снимката.

Ето няколко съвета за естествено изглеждащ грим, които получих:

  • Подготовката на кожата е много важна за перфектна блестяща кожа, така че винаги използвайте основа. Преди подценявах тази част от грима, когато ставаше въпрос за ежедневния ми грим, но вече слагам база винаги.
  • Можете да смесите основата с течния блясък за лице Fluid Sheer Glow Enhancer, за да получите супер естествен блясък с една идея по-леко покритие, за да постигнете наистина естествен и свеж блестящ вид.
  • Ако нанасяте течен руж, трябва да нанесете в най-високата част на скулите. Течният руж отразява светлината и повдига визуално лицето. Ако обаче е прахообразен, трябва да слезете по-ниско, тъй като той не отразява светлината и ефектът няма да е същият.
  • Нанесете малко от течния руж върху средната горна част на носа си, както и върху клепачите. Това ще отнеме години от лицето ви и ще ви придаде свежест.
  • Нанасяйте спирала само върху горните мигли. Нанасянето ѝ върху долните мигли ще направи тъмните кръгове да изглеждат по-очевидни.
Armani Beauty