Наскоро получих красива PR кутия под надслов „Следвайте пътя на звездите“ от Atelier Cologne & Notino с два от техните емблематични бестселъри – Clémentine California и Vanille Insesée. Последният аромат е този, който използвам и имам – неочаквана автентична ванилия, вдъхновена от Ню Йорк, сладка, но с интересен дъх на дървесна нотка. Clémentine California не съм имала досега, но също е много интересен. Представете си разходка по плажа под калифорнийското слънце. Никога не съм правила това, но този слънчев аромат ме изпраща мисленно точно там. Мисля, че това е красотата на Atelier Cologne – отвежда въображението на толкова много различни места по света само с едно пръскане.

Повече за марката


През 2009 г. Sylvie Ganter & Christophe Cervasel създават Atelier Cologne – първата парфюмна къща, изцяло посветена на одеколона. Идеята им е да смесят свежестта на одеколона със силата на парфюма. Те успяват да създадат уникална формула със средна концентрация на масло от 18%, която предлага същата свежест, елегантност и прозрачност като одеколон, но с дълготрайната сила на чист парфюм. Парфюмите са 100% произведени във Франция, а колекциите са вдъхновени от пътувания по света с натурални съставки от повече от 50 различни страни.

Това, което харесвам в Atelier Cologne е, че са екологично съзнателна и отговорна марка. Те не използват синтетични стабилизатори или оцветители. Освен това използват естествени суровини, а ароматите се продават в рециклируеми кутии. А свещите им са божествено добри!

Опитвали ли сте някога нещо на Atelier Cologne?

Денина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *