Денина Мартин блогър benetton
Denina Martin benetton look

Честит ден на жената, мили дами! Пожелавам ви да намирате вдъхновение във всичко, но най-вече – самите вие да бъдете такова. Радвам се, че живеем във времена, в които жените могат да се изразяват, да създават и да имат глас. А още по-щастлива съм, че си имаме тази малка общност тук, в която споделяме общи виждания не само за мода и красота, а като цяло за живота. Благодаря ви, че сте част от моя женски свят, който всъщност е и ваш. ♥

weekend max mara handbag

Винаги съм обичала 8-ми март. Има много позитивизъм и топлина около този празник. Усещам го и като по-личен и искрен от Свети Валентин. А освен това е един от първите признаци, че пролетта наистина приближава!

Толкова се радвам, че я усещам вече наистина близо. Изморих се от дебели якета, пуловери и ботуши. Затова и си направих едно пълно почистване на гардероба през уикенда. Извадих всички пролетни дрехи. Прибрах зимните, а част от тях рециклирах. И сега ми е толкова хубаво и леко. Чувствам се наистина свежо. Особено предвид леките блузи, светлите панталони и обувките, които започнах да нося. Сякаш направих моя скок към пролетта. Ако вие не сте направили своя все още, направете го. Подредете гардероба си и извадете свежите дрехи на преден план. (Тук ще откриете някои съвети за това). Обещавам ви – ще се почувствате невероятно. А и ще имате още една причина да си подарите лек шопинг по случай празника. :)

Denina Martin fashion blogger benetton
Denina Martin wearing benetton
weekend max mara wooven bag
Weekend max mara benetton look
Benetton spring outfit Bulgaria mall
Green for spring

Топ и панталон – Benetton от Bulgaria Mall

Чанта – Weekend by Max Mara от Week&Shop MDL, Bulgaria Mall

Обеци – H&M от Bulgaria Mall


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 

2 comments

Reply

Прекрасна си! Празнувай с увереност всеки ден ❤🌸 Поздравления и че блогът и постовете ти са едни от малкото грамотни и хубаво написани у нас 😊 Наистина е много важно, когато те четат толкова много хора, не само какво ще кажеш, но и как. При теб ми е удоволствие да се спирам 😊🌸

Reply

Ем, благодаря ти! Твоите думи значат много за мен и ме радват искрено! Много съм щастлива, че оценяш труда, който влагам. Желая ти прекрасна и усмихната пролет! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *