Urban Decay naked3 eyeshadow palette

Не се считам за експерт в грима, особено когато става въпрос за сенки за очи. Не съм много талантлива при нанасянето на такива, вероятно защото го правя твърде рядко. Преди време си говорих с една моя приятелка, която се гримира страхотно. Тя ме посъветва да не спирам да опитвам и експериментирам, защото само практиката учи. Безспорно това е вярно. Ето защо винаги държа една палитра в моята чанта за гримове – за моментите, когато ми се прииска да експериментирам с един такъв сияен грим.


Палитра сенки за очи – Urban Decay Naked


Палитрата за очи, която държа в несесера с гримове, е Urban Decay Naked 3. Разполага с нюанси от блестящо бледо розово до шоколадово кафяво, които ми са подходящи за моите зелени очи. Трудно намирам палитри, които да стоят добре на цвета на очите ми.. Освен това продуктът има специална пантентована формула Pigment Infusion System ™ – комбинация от съставки, която осигурява богата текстура, интензивен цвят, дълготрайност и лесно преливане. Последното обкновено е най-голямото предизвикателство за мен, затова препоръчвам да пробвате тази палитра. Има я и в различни цветови комбинации.

Urban Decay naked eyeshadow palette Urban Decay beauty blogger shimmering look

Вкъщи имам и още няколко продукта на Urban Decay, затова ще споделя и други два, от които съм много доволна и с които завършвам и допълвам моя сияен грим.


Urban Decay Naked Flushed


Бронз. Блясък. Руж. Три стъпки, които дават на кожата свеж и бляскав вид. Също притежават интензивен пигмент, който се прелива добре. Текстурата се усеща лека и луксозна. Палитрата е удобна и за пътувания, тъй като компактно обединява 3 различни продукта в едно. Могат да се ползват по отделно и дори да се миксират в едно за получаване на интересен и богат цвят.

Urban Decay naked flushed Urban Decay shimmering look


Спирала – Urban Decay Perversion


Въпреки че не звучи като спирала, която бих носила, тя се оказа приятна изненада. Има ултра-кремообразен, удължаващ и обемен ефект, покриващ миглите в дълбок черен цвят. Интересното е, че все пак изглежда някак естествено, тъй като миглите не се слепват. Препоръчвам за добавяне на дълбочина на окото – нещо задължително при употребата на сенки за очи.

Urban Decay perversion mascara black

Продуктите на Urban Decay ще откриете в Sephora. Какви впечатления имате вие?

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *