Сезонът на пуловерите

Онова време от годината дойде. Сезонът на пуловерите, който крие един особен и специфичен чар. Стига да сме се запасили с хубави модели, разбира се. Всъщност, наистина трябва да си намерим хубави топли дрехи, защото най-студеното предстои. Именно затова реших да потърся някои модели и да ги споделя с вас. Надявам се да откриете вашия сред тези, за да сте готови от рано за сезона на топлите и меки плетива.


OVERSIZED MANIA


Обемните пуловери са актуални и този сезон, а аз си ги обичам от край време. Но има ли нещо по-удобно от тях? Без значение дали са къси или по-дълги, важното е да са oversized. Добри попадения са също този, този, този и този.

Mountain cosy outfit furla metropolis United Colors of Benetton sweater


CABLE KNITS


Едрите плетки винаги са създавали усещане за лукс. Харесвам страшно много класическите модели на Ralph Lauren. Desigual също имат някои интересни предложения, но те определено не са най-бюджетната опция в категорията. Много добри алтернативи са този, този, този и този модел.

CLOTHES FOR HUMANS Beautiful Denina Martin at Bulgaria Mall Ralph lauren sweater


WITH A TWIST


Пуловерите, които имат някаква закачка по себе си винаги правят впечатление.  Тази година това са тези с голи рамене или клоширани ръкави. Всяка къдричка и панделка по тях ги прави по-момичешки и закачливи. Добри предложения са тези тук, тук, тук и тук. А понякога закачката може да е и самият цвят.

Shoulders look best naked - Offshoulder folded sweater na-kd lilac Sweather mini furla handbag


PLUSH HEAVEN


За сезон есен/зима 2017 ясно отличават като тенденция плюшените материи, които не подминаха и пуловерите. Любимото ми нещо е мекотата, която създават като усещане. Освен това могат да са и много приятен акцент в облеклото. Добри предложения в категорията ще откриете тук, тук и тук. А това е моят пуловер.

sweater Mom and son play

Какви са вашите любими пуловери?

Усмивки,

Денина ♥

 


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *