20170502 Nedelya cake

Торта Неделя и малките моменти

След дълъг уикенд, прекаран в очарованието на планината, се завърнахме обратно в големия град. За първи път от доста време почивните дни ми минаха без да свърша никаква работа т.е. наистина бяха почивни. Странно ми е, защото обикновено работя, когато имам работа – до 2-3 през нощта, събота, неделя… Сега просто си казах “не”. Бяхме аз, Рон и Алекс в компанията на близки приятели и имахме възможност да се отърсим от нашата реалност и да се потопим в друга – такава, каквато я помня, когато бях малка.

Е, вече сме тук. Приказката “На село” свърши и работата ни подхваща отново. Но пък започва друга. Това е седмицата, в която Рон има рожден ден! Тъй като засега не съм измислила супер впечатляващ подарък, реших, че ще се постарая да му подаря една цяла седмица с малки изненади всеки ден.

Когато се запознахме, той не обичаше сладко, но моята способност да заразявам хората с любов към десертите се доказа бързо. Толкова му стана любимо, че дори вече твърде често сам предлага да си подсладим живота с някакво изкушение. Затова реших, че ще започна с такава изненада. Неделя имат нови торти, вдъхновени от природата и ръчно приготвени от естествени съставки. Точно в десетката с Лека с Кайсии. Не много сладка и здравословна. А той се зарадва, защото не очакваше, че изненадите ще започнат толкова рано. Но и как не! Рон прави толкова неща за мен. Изтърпява ме и в най-дразнещите ми фази. Благодарение на него имам най-прекрасното момченце. Толкова го обичам!

Решила съм и да го заведа на някой от ресторантите, част от Sofia Restaurant Week. По всяка вероятност това ще бъде индийският Kohinоor. А сега продължавам работа, за да си освободя повече време за Рон и за планиране на разни неща. Междувременно ще споделям тортата с него, защото просто няма как да устоя. А и вярвам, че на него точно това ще му хареса – да споделяме заедно малките моменти.

Парче торта Неделя Малките моменти в живота

Вие как изненадахте за рождения ден вашия любим човек? Ще се радвам много, ако споделите или ми дадете някакви идеи! 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *