Stay warm mountain parka Denina Martin
Vitosha mountain winter

Тази седмица с Рон усетихме нужда да разпуснем и да се откъснем от града. Но тъй като в момента сме се отдали на ремонт (повече в моите Instagram Home Highlights), не можем да си позволим да отсъстваме, докато не приключим с това. Затова решихме, че ще се разходим до Алеко, за да прекараме свеж и снежен следобeд на Витоша. И на едва 20 минути от София се разкриват толкова красиви гледки, че дори и за два часа там горе човек презарежда абсолютно na 100%. Беше студено, но беше и толкова свежо и красиво. Заслужаваше си всяка крачка от разходката. А на мен ми беше студено само на ръцете, тъй като разбира се забравих ръкавиците вкъщи. Но пък това яке (в момента на намаление) и ботушите Sorel ми държаха много топло.

Vitosha mountain
Денина Мартин блогър
Tom Tailor winter parka
Tom Tailor
Warm parka style
A pop of pink parka in the winter
Витоша Алеко
Алеко Витоша 2019
Stayed warm in the mountain

Когато се качим на Алеко, задължително отиваме в ресторанчето към хижа Алеко. Винаги съм казвала, че това място е като машина на времето, която те връща в социалистически времена. В това число и храната! Има много приятен чар. Особено от гледната точка на човек, роден през 90-те и живял единствено в ерата на демокрацията. Така че за мен винаги си е като едно малко културно изживяване.

Топъл чай в планината
Хижа Алеко
Уютна камина хижа Алеко
Denina Martin warm and cosy
fireplace to stay warm
Витоша ски писта Алеко
Winter wonderland

И така в един съвсем обикновен и непланиран ден си направихме приятен снежен следобeд на Витоша, който ни зареди с енергия и позитивни емоции за няколко дни напред. Толкова спонтанно решение, но така добре ни се отрази. А и казват, че спонтанните решения били най-хубави. :)

Pink parka winter Tom Tailor
Tom Tailor pink parka Denina Martin

Розово яке – Tom Tailor

Шал и шапка – Tom Tailor

Дънки – Tom Tailor

Ботуши – Sorel (други модели на марката тук и тук)


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Tom Tailor.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *