Denina Martin wearing Bulgarian dress
wearing my midnight blue dress in halkidiki

Има много места из Халкидики, на които съм била и които бих препоръчала. Полуостровът е красиво и приятно място за лятна почивка. Но ако ме попитате къде да отидем за романтична разходка в Халкидики, веднага ще отговоря пристанището в Сани. Сигурна съм, че всеки, който е бил там ще се съгласи. Мястото е към Sani Resort и олицетворява лукса, но по онзи красив, лежерен и дори непринуден начин. (Няма да правя сравнения.). Наистина е прекрасно за разходка с и без деца. Залезите са красота. Ресторантите и заведенията са повече от приятни и задушевни. Отсядането там действително не е по джоба на всеки, но пък се стига бързо и лесно с кола. Има и някои много приятни магазинчета и бутици, ако искате да си купите нещо за спомен.

Ако знаете други хубави места за романтична разходка в Халкидики, споделяйте в коментарите, за да обменяме информация. :)

Sani Halkidiki
Sani
Sunset boat
Denina Martin senset
Buddies father and son

А роклята, която избрах да сложа в този ден е Verychi SS19. Спрях се на нея защото ми напомня летните нощи. А и точно това среднощно синьо винаги ми е било любимо, особено за крайморски или морски разходки.

Освен това, в момента провеждам игра, която ви дава възможност да спечелите или тази рокля, или нещо друго по избор от настоящата колекция на Verychi. Включете се тук до 06.06.


Sunset blue dress
Verychi dress Denina Martin
summer night blue dress
Sani marine at sunset

Рокля – Verychi

Чанта – Victoria Handmade

Обувки – Ingiliz

Часовник – Jacques Lemans


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ