Occaisiom Dress Chic Denina Martin Occaisiom Dress Chic Denina Martin

Шансовете да посетите някакъв вид празнично събиране през май са доста значителни. Дали ще е свързано с баловете, сватба или нещо друго, сезонът на празненствата е открит и да се сдобиете с нова рокля е винаги добра идея.

Тази седмица визията ми е вдъхновена именно от една такава красива рокля-камбанка, която открих в магазина на Catty в Bulgaria Mall. Основата на роклята е от райе в черно и бяло, което е приятно разчупено от цветни флорални пръски. Кройката тип камбана вкарва допълнителен момичешки привкус, който подчертава талията и създава фин силует, издължаващ крака.

В зависимост от аксесоарите, тази рокля може лесно да се пригоди, както за ежедневни, така и за вечерни поводи. Аксесоарите, които избрах са минимални и семпли – класически часовник и черна мини чанта с дълга дръжка. Последната вероятно ви е позната вече, тъй като се е появявала на блога, но в наситен зелен цвят.

Occaisiom Dress Chic Denina Martin Occaisiom Dress Chic Denina MartinOccaisiom Dress Chic Denina MartinBeautiful Occaisiom Dress and Denina Martin Occaisiom Dress from CattyDenina Martin Wearing Beautiful Occaisiom Dress Beautiful Denina Martin Occaisiom Dress Chic Denina MartinOccaisiom Dress Chic Denina MartinOccaisiom Dress Chic Denina Martin Denina Martin Wearing Occaisiom Dress from Chic

CATTY рокля / PRONTA чанта / DANIEL WELLINGTON часовник

А вие ще посещавате ли някакъв вид празненство през май? Избрахте ли какво ще облечете? 

Усмивки,

Денина

*В партньорство с 

logo_bg2 (1)

SHOP THE LOOK

One comment

Reply

Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I am
waiting for your further post thank you once again.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *