Denina Martin Naomi Campbell dress
Naomi collection going for dinner

Миналата година с Рон и Алекс си направихме кратко пътешествие с кола. Тръгнахме от София,  отседнахме във Винарна седем поколения за няколко дни, продължихме към Букурещ, а за последна спирка избрахме Балчик. Там отседнахме в Lighthouse Golf & SPA Resort. Прекарахме добре и ни се стори доста благоприятно за семейства с деца, затова решихме да го посетим отново тази година.

Tom Tailor Naomi Campbell floral dress
DRESSED UP FOR DINNER AT LIGHTHOUSE GOLF & SPA

За разлика от много хора по курортните места, аз обичам да вложа усилие в това как изглеждам и се обличам за вечеря по време на почивка. В началото се чувствах странно, когато срещах предимно хора с къси панталони, тениски и джапанки, но свикнах. Просто разбрах, че да се отличаваш не е проблем, стига да си в мир със себе си и да се чувстваш добре. А аз се чувствам страхотно, когато облека рокля и си отделя време да изглеждам добре. Много по-добре, отколкото да се съобразявам с тона, който поставят другите. А и така сякаш правя почивката по-специална, както за себе си, така и за Рон. На кой мъж не му харесва, когато жената до него се погрижи да изглежда добре?

Ако и вие се чувствате така по време на почивка, не мислете за другите, а за себе си и за човека до вас. Направете всеки момент и всяка вечеря специална. :)

Tom Tailor Floral Dress
Details tom tailor dress

Рокля – Naomi x Tom Tailor

Обувки – Deichmann

Чанта – Kate Spade (харесвам тази)


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Tom Tailor.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ