Bulgarian blogger Denina Martin
One of the most beautiful lifestyle bloggers

Има повече от 4 начина за постигане на отличителна визия, но днес реших да споделя с вас моите подходи, които използвах тук, за да постигна добър резултат.


Един цвят от глава до пети. Това ми е един от любимите подходи в обличането. Особено успешен и изискан, ако се заложи на различни материи и текстури, както и леко нюансиране.


Взето назаем от него. Няма нищо лошо да посегнете към гардероба на мъжа до вас, стига той да няма против. Разчупва, а и 100% няма да има друга жена със „същото“. В случая, този зелен бомбър е на Рон. Още когато си го купуваше, го предупредих, че ще го ползвам. Но се е случвало и друг път да взимам назаем от него. Пак беше бомбър – подобен на този Polo Ralph Lauren.


Акцент интересна чанта. Като човек със слабост към дамските чанти, обичам да залагам на акцент чрез тях. Това винаги привлича окото и прави добро впечатление. Cult Gaia, например, са чудесен вариант за интересен акцент в една визия.


Щипка злато за завършек. Фен съм на златистите нюанси, тъй като вярвам, че носят усещане за лукс и топлина. Жените, които носят златисти бижута и елементи, винаги ми правят впечатление.


Denina Martin is one of H&M favorite bloggers
Cult gaia handbag
Sezane style blogger
4 ways to elevate your look

More Cult Gaia Favorites


Denina Martin wearing exclusive HM dress
my Unode50 jewelry

Рокля – H&M

Бомбър – Zara (Men’s AW18 collection)

Чанта – Cult Gaia (Харесвам още тази / Бюджетни опции тук & тук)

Обувки – Стари, но приятни алтернативи тук & тук


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ