Forever21-Street-Style-Print-Skirt-Spring-Outfit-Denina-Martin-1 Forever21-Street-Style-Print-Skirt-Spring-Outfit-Denina-Martin-4

Снощи присъствах на официалното медийно събитие по повод откриването на първия магазин на Forever 21 тук в София. Вече ви споменах за предстоящото встъпване не бранда на българския пазар тук и тук. Събитието се проведе в самия магазин, който се очаква да отвори врати утре (2 Април) точно в 10:00 часа. Имах честта да разгледам колекцията часове преди да е официално на разположение за феновете на марката, като успях дори да си харесам тези eспадрили.

Магазинът побра освен колекциите си и още над 350 госта – журналисти, блогъри, ТВ водещи, модели, фотографи, актьори, певци и хора от бизнес средите. Никак неизненадващо ние – блогърите, имахме немалкото желание да се снимаме. Точно затова и харесахме подвижното фото студио на фотографа на известните –  Темелко Темелков. След чаша вино, настроението дойде лесно и нямаше как да пропуснем възможността за колективна снимка.

Визията, която избрах за снощното събитие е тази, която виждате тук. Със своята елегантност и женствена линия тази пола с гео принт напоследък се превърна в редовен мой избор, най-вече за по-делови поводи.

Forever21-Street-Style-Print-Skirt-Spring-Outfit-Denina-Martin-8 Forever21-Street-Style-Print-Skirt-Spring-Outfit-Denina-Martin-7 Forever21-Street-Style-Print-Skirt-Spring-Outfit-Denina-Martin-3 Forever21-Street-Style-Print-Skirt-Spring-Outfit-Denina-Martin-2 Forever21-Street-Style-Print-Skirt-Spring-Outfit-Denina-Martin-6 Forever21-Street-Style-Print-Skirt-Spring-Outfit-Denina-Martin-5

FOREVER 21 пола / FOREVER 21 гривна / MANGO чанта (подобна) / MONKI очила (подобни) / MANGO риза (подобна) / MANGO обувки (подобни)

Направихте ли вече вашите шопинг планове за уикенда? :) 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с Forever 21

Още от Forever 21

[show_shopthepost_widget id=“1509132″]

One comment

Reply

It’s not my first time to pay a quick visit this web page, i am
visiting this web site dailly and obtain nice data from here all
the time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *