maintaing everyday cleaness
Philips powerpro aqua

Ще я карам направо. Не обичам прахосмукачки. Или по-конкретно не обичам от онези, които буквално дърпаш след себе си и се блъскаш в тях на всеки завой. Затова винаги сме имали стик. По-компактни са и не се заплитам в маркучи и техните продължения. Но пък все пак се заплитам в кабелите им. И вечно не ми стига сантиметър да достигна мястото, което искам да почистя. Но животът с дете и без прахосмукачка е немислим. Бисквити… Трохи… Малки парченца пластелин… Хартийки от рязане с ножица… А и моите дълги косми не са за подценяване…

След като приключихме с ремонта във всекидневната и я обзаведохме финално, си казахме, че ще се стараем да поддържаме наистина постоянна чистотата. Особено с този бял килим и тези бели столове… И точно в този момент от Philips ни зарадваха с наистина впечатляващ помощник в това. Казва се PowerPro Aqua и представлява вертикална безкабелна прахосмукачка. Въпросът ми е къде беше досега?


Аз съм буквално впечатлена. Този уред е изключително удобно средство, с което поддържам ежедневната чистота вкъщи. Слагам PowerPro Aqua на зарядното за през нощта и си подсигурявам 40 минути работа с него за другия ден. И както се казва – не се занимавам с кабели. :)


Освен това изсмуква всичко от килима. В дълбочина. Дори и дългите ми коси. Това се дължи на вакуумна технология и движещите се четки, което изисква малко повече сила в движенията, но пък си заслужава предвид ефективността. Смело мога да кажа, че имам прахосмукачка Miele и тя категорично не изсмуква космите така добре. А тази на Philips има и специална технология PowerCyclone, която ефективно разделя праха от въздуха и всъщност прави процеса на почистване по-ефективен.


Проект моя дом Домко
Philips powerpro cleaner
Philips cleaner details
Domko home project

Тук идва другия плюс. Прахосмукачката не е с торбички, а с контейнер, който се почиства и измива лесно. В това виждам много плюсове. 1.) Ако смукна нещо (като част на Lego, например), после го откривам много лесно. 2.) Спестявам на околната среда употребата на торбички за еднократна употреба. 3.) Виждам в реално време колко ефективна в почистването е прахосмукачката.


И понеже е 3 в 1, PowerPro Aqua може и да мие. Има приставка, която я превръща в прахосмучещ моп, като може да се ползва с препарат и без.


Но това не е всичко. Основната част на прахосмукачката се отделя от стика и става компактна и мобилна. Използвам я за столовете, дивана и труднодостъпните ъгли. А на Рон буквално му светнаха очите, когато осъзна, че ще може да си я ползва и за колата.


Detail cleaning with philips powerpro

И не на последно място – PowerPro Aqua е изненадващо лека и компактна. Не знам как от Philips са го постигнали, но това прави чистенето много по-лесно и не така изморително. Да не говорим, че сега Александър започна да изявява желание да ми помага с чистенето. Дори понякога се стига до караници, защото не ме оставя да си почистя на спокойствие. :)


keeping my floor cleaner
Philips powerpro aqua cleaner

Благодаря на Philips, че направиха чистенето толкова лесно и приятно! Интересно ми е обаче как би се справила PowerPro Aqua при наличието на домашни любимци. Затова ще следя Ана Динкова, която също ще я изпробва и ще сподели впечатления.

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Philips. Всички мнения са мои и абсолютно искрени.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *