How to prepare Christmas gift guide

Едно от най-трудните неща за мен – изборът на подарък за мъж. Не знам защо, но това винаги ме затруднява. И въпреки че започвам да го мисля от рано, накрая пак съм неподготвена или поне несигурна до последно. Тази година обаче сякаш прави изключение. Затова направих списък със съвети и идеи за подаръци за него, които да го накарат да се чувства по-специален. Надявам се да ви вдъхновя, ако все още нямате решение на „проблема“.

Christmas gift guide how to prepare Sudio bluetooth headphones christmas gift


THE MUSIC LOVER


SUDIO Sweden. Добре, тези трябваше да са за Рон, но не оцеляха до Коледа непокътнати. Той ги видя, когато снимахме и просто си ги взе. Но и с право, защото тези безжични bluetooth слушалки са наистина добри! Освен това сега могат да се закупят с 15% отстъпка с промо код ‘deninamartin15‘. Уловката е доставката. Трябва да попитате допълнително за възможности или да използвате посредник като GGBG.

Sudio bluetooth headphones gift guide


КЛАСИЧЕСКО ПОПАДЕНИЕ С ПУЛОВЕР


През зимата пуловерите никога не стигат, затова можете да играете на сигурно тук. + един не е излишен. С Рон вече сме се подготвили с няколко от Tom Tailor за близки хора. Освен това, те са и в кутии, което ни спести време и усилия в опаковане.

Celebrate Christmas with Tom Tailor Christmas gift Tom Tailor


МЪЖКИ АРОМАТ


Парфюмът – класически подарък и мое любимо спасение. Знаете ли, че с всеки различен аромат, който сме ползвали, подсъзнателно свързваме определени чувства, емоции и случки. Затова ви съветвам да му подарите някой изцяло нов аромат – за да запечатате нови емоции и усещания, за които да си спомняте чрез него. Тази година аз ще подарявам новия аромат на Tom Ford Anthracite, но не мога да кажа за кого е. :)


ЗА ДА ЗАПИСВА ВСЕКИ СПОМЕН


Хубавата химикалка е също добра идея, особено за хората, на които им се налага да си водят записки. Този тук е FREYWILLE и с него определено бихте надминали всеки подарък – с емайл 100% ръчно изработен във Виена.


ЗА ДА ПРЕБРОИТЕ МИНУТИТЕ, ПРЕКАРАНИ ЗАЕДНО


Въпреки суеверията, аз продължавам да мисля, че часовникът е един от топ подаръците за мъж. А с този тук бихте отишли и отвъд впечатляващото, тъй като той е направен от дърво. JORD са невероятни и предлагат, както мъжки, така и дамски модели. Ще се наложи обаче да попитате за еспресна доставка, тъй като Коледа е доста близо вече.

Freywille pen gift guide jord wood watch gift guide


ГРИЖА ЗА НЕГОВАТА КОЖА


Малко мъже ще си купят доброволно крем за лице, затова можете да бъдете практични и да се погрижите за кожата му. Вече ви разказах за BIOTHERM и моята рутина, но не споделих, че марката е световен лидер и в мъжката козметика. Можете да се възползвате и да му купите продукт с 20% отстъпка в Sephora Bulgaria, като дадете за рефернция моя блог.


ЗА ЕЛЕГАНТНИЯ ГОСПОДИН


Ако вашият човек е бизнес тип и носи костюми, зарадвайте го със специална копринена вратовръзка или ръчно изрисувани ръкавели. Като всички бижута и аксесоари на FREYWILLE, и тези са много специални и ще се отличат от стандартните.

Freywille neck tie gift guide Christmas gift guide for him


БЮДЖЕТНИ И ДРУГИ ОПЦИИ


Освен тези, имам и още няколко приятни идеи за подарък, които открих в Интернет. Като този часовник тук и тук. Или по-достъпна химикалка като тази. Също и тези сини слушалки или преносима тонколона. В категорията на парфюмите, бих препоръчала също и Givenchy. Смятам, че един чифт Timberland или хубави маратонки биха го зарадвали не по-малко обаче.

А вие приключихте ли с Коледното пазаруване? Намирате ли избирането на подаръци за него като предизвикателство? 

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *