Mercedes Benz X Class first of a new kind
Style blogger in a cool ride

Location: Pamporovo, Bulgaria

Миналата седмица се отправихме на планинско пътешествие до Пампорово с доста интересен автомобил. За това пътуване си колаборирахме с Mercedes-Benz в България и новата X Class – първият по рода си пикап на марката. И беше очевидно, че това е нещо съвсем ново, защото много хора гледаха автомобила и не няколко попитаха за него.

Въпреки че нямаше сняг, на което се надявахме, имахме много приятно изживяване с колата. Лично за мен това беше първото ми качване на пикап. Не че вътре се усещаше по нещо – определено беше много по-луксозен от реалната ми представата за пикап.

Taking a picture with daddys car
Driving daddys car

Александър също беше с нас. И беше много сладък! Взе си играчка мини-пикап и използваше всяка възможност да седне на шофьорската седалка и да се преструва, че шофира. Знаете как е, момчетата са си момчета и просто се вълнуват от коли. :)


Mountain trip with Mercedes X class
Family moments
Driving in style Mercedes X class
Driving in style Mercedes Benz
Arrived at Pamporovo village
cluse rose gold watch

Наслаждавахме се и на времето навън, играхме и тичахме. Александър и аз дори намерихме място с останал лед и се преструвахме, че се пързаляме с кънки. Може да не изглежда най-вълнуващото нещо на света, но неговият искрен смях и радост ме накараха да го почувствам като такова. Децата наистина помагат на възрастните да се радват на малките неща. ♥


Mom and son play games
Having fun time with Aleks
Mom and son happy moments
Having fun time
Everything is OK
Pamporovo 2018

Що се отнася до Пампорово, когато става въпрос за развлечения, това не е най-доброто място за не-скиори. Бих се съгласила да се върна само със ски екипировка, ако трябва да съм честна. Така че това определено е полезен съвет за вас, ако не сте били. Рон е бил на ски в Пампорово преди и каза, че пистите са много добри. Надявам се, че следващата година, когато Александър е на 4, най-накрая ще наемем учител по ски за него, а ние ще се наслаждаваме на пистите. Оказа се, че едно много мило момиче и моя последователка е ски учител там, така че вече имаме план за догодина!

Като оставим това настрана, успяхме добре да се насладим на залезите и природата в Пампорово – точно това, от което и тримата имаме нужда. Казвала съм го и друг път, но големият град започва да ме изцежда. Всеки път, когато се доближавам по-близо до природата, буквално се чувствам  презаредена, затова определено ми се иска да го правим по-често.

А ако ви е интересно, тук можете да гледате и краткото видео, което направихме от това планинско пътешествие. 


Sunset with Mercedes X Class
Amazing sunset at Pamporovo
Sunset view X Class
Traveling in style with Mercedes Benz
Mercedes Benz X Class

Яке – Подобно тук, тук & тук

Дънки – Подобни тук

Поло

Ботуши – Подобн тук, тук & тук

Шал – Подобен тук

Часовник – Cluse

Очила – Clandestino


Усмивки,

Денина ♥


*Благодарим на Mercedes-Benz за възможността и приятното преживяване.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *