Borovets hills and spa

Неотдавна бяхме на Боровец и днес споделям кратък планински фото дневник от един от нашите дни там като продължение на предишната публикация.

През този ден се пакетирахме добре, защото на 2300м над морското равнище температурите са други, макар и в слънчево време. Бяхме се подготвили с екипи от Nevica, които взехме на много добро намаление от SportsDirect. Не съм познавач, но съм доста доволна засега, и най-вече от цената им.

Ski holiday Borovets ski nevica suit Wearing ski Nevica suit Hotel view Hotel view

За първи път качихме Алекс на кабинков лифт и той беше много впечатлен. Аз също не се бях качвала досега, но неговото вълнение беше много по-впечатляващо за мен. Когато имаш дете, разбираш какво е да изживяваш чуждата радост като своя и това да те прави истински щастлив.

Всъщност, имахме желание да караме ски. За съжаление, плановете ни не се осъществиха. Бяхме малко разочаровани, но все пак си прекарахме хубаво. Истината е, че си оставаме с надеждата за времената, когато Алекс ще е по-голям и просто ще бъдем всички заедно на пистата. Но и така не беше зле – подишахме чист планински въздух и събрахме слънчеви лъчи – две неща, които страшно много ми липсват в София напоследък. :)

on top Borovets mountain ski Ski trace Borovets ski holiday Bulgaria drinking hot tea Borovets Holiday 2017 Ski holiday Borovets mountain Borovets ski holiday Mountain road Borovest hot tea mountain view hot tea and mountain view Borovets mountain

Някой от вас пробвал ли е екипировката на Nevica досега? Имате ли някакви впечатления? 

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *