Bulgraian style blogger Furla jungle clutch

Това сякаш е първият път, когато слагам кожен панталон с такова удоволствие. Винаги съм била предпазлива към „кожените“ визии, защото са специфични и изискват много умерен стайлинг, за да изглеждат добре. И най-вече – за да се чувствам аз на мястото си. Но този кафяв панталон от имитация на кожа ме грабна от раз. Перфкетният кожен панталон за сезона. Не е стандартното черно, а същевременно се съчетава прекрасно с бежови и телесни нюанси, както съм направила аз. Въобще цялата визия е отново „взета назаем от животните“, особено след като добавих и елек от изкуствен косъм.

И понеже тръгнах в тази посока, няма как да не отбележа положителното ми отношение към политиката на брандовете да използват имитация на кожа в колекциите си все по-често. Аз самата се чувствам много по-добре да нося такива дрехи. Да не говорим, че това никак не ощетява визията. Технологиите за производство на имитация на кожа са толкова напреднали, че разликата с естевената е нищожна, но оставя значителен отпечатък в една друга индустрия, за чиято жестокост се носят легенди. Затова и тези кожени панталони са перфектни – защото са guilt-free.

Merella-brown faux leather trousers Faux fur vest Pennyblack Looks Denina Martin 2018 Градска модна визияFashion blogger wearig pennyblack marella Street style fashion blogger Bulgaria Furla clutch Marella leather gloves


Панталон, Пуловер и Ръкавици – Marella от Week & Shop MDL, Bulgaria Mall

Елек – PennyBlack от Week & Shop MDL, Bulgaria Mall

Клъч – Furla Jungle от Week & Shop MDL, Bulgaria Mall


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *