Parisian style on budget
Parisian style within budget

След като споделих историята от пътуването до Париж тук и чрез влога, получих запитвания за тази визия, затова реших да споделя отделен пост с детайлите около нея и линкове.  

Какво правите, след като вече знаете, че ще пътувате до Париж? При мен, освен да помисля как ще организирам времето си там, едно от нещата, които правя със сигурност, е да си планирам багаж с дрехи, подходящи за дестинацията. Това е и част от тайната на хубавото преживяване на едно място – да се почувстваш част от него. В случая исках да намеря нещо бързо и да се вместя в конкретен бюджет, затова отидох в ZARA. Взех тази рокля в един размер по-голям, защото исках да ми стои свободно. А и свободните кройки са характерни за французойките. Съчетах я с обувките, които си взех за Лондон по-рано същия месец. Мокасините са наистина в много парижански стил, защото по лични наблюдения 70% от французойките носят такива. И за финал, добавих една клиширана, но класическа щриха – баретата. :)

Нещото, което не е бюджетно в тази визия, е чантата. През последните години промених много начина, по който гледам на чантите. Започнах да инвестирам в по-качествени и универсални, защото предпочитам да имам по-малко на брой, но такива, които харесвам наистина много. Чанти, с които да споделям моментите от живота ми и които да разказват истории от него. А и вярвам, че дори и най-бюджетната визия може да придобие друго измерение, ако е в счетание с наистина хубава чанта. Като тази Coach, която нося почти ежедневно напоследък.

По-долу ще откриете линкове към визията. 

Paris outfit on budget
Complete outfit within budget
Paris
Zara dress within budget

Рокля – ZARA – 59.95 лв (други подобни модели тук, тук, тук и тук)

Барета – ZARA – 25.95 лв (същата в много хубав розов цвят тук)

Обувки – ZARA – 89.95 лв (харесвам още тезитези & тези)

Чанта – Coach Parker (подобен модел тук)


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *