Reviewing Living Proof Hair Products Debenhams Denina Martin

Когато става въпрос за продукти за косата, много държа на качеството. Преди два месеца за първи път пробвах продукт на една марка, която наистина ме покори. Затова днес сподялям с вас моите отзиви за Living Proof, в частност тези три продукта, които ще откриете в Debenhams в Bulgaria Mall:

  • Living Proof възстановяващ шампоан
  • Living Proof Perfect Hair Day маска 
  • Living Proof Prime Style Extender праймър

Living Proof се ражда в сърцето на биотехнологиите – Cambridge, MA, като резултат от труда на биотех учени и експерти по красотата. Те създават и патентоват нови молекули, които никога досега не са били използвани в индустрията за красота. Това им печели над 45 награди и признания до днес. Но най-добрата е оценка е именно тази на потребителя – в чието качество съм аз днес.

Living Proof възстановяващ шампоан

Това е продуктът, който използвам от най-дълго време. Не съм очаквала шампоанът да е чак толкова добър, но определно го усетих веднага след първото измиване. Косата ми стана бляскава, плътна и загладена, а стилизирането по-лесно. Въпреки че шампоанът е предназначен за увредена коса, а моята не е много увредена, той никак не я утежнява. Напротив дори. А най-хубавото е, че косата ми действително остава чиста за по-дълго време.

Living Proof Perfect Hair Day маска

Тази маска без отмиване ме заинтригува много. Досега не бях ползвала такава. Тъй нареченият нощен перфектор е много лесен за употреба. Подходящ е за всички видове и типове коса. Придава блясък, подсилва цвета и улеснява оформянето. Нанася се преди лягане на влажна или суха коса. После просто заспивате и на сутринта нямате никакви ангажименти, освен стандартните си. Продуктът е много подходящ за боядисана коса, тъй като формулата омекотява кутикула на косъма и намаля загубата на пигмент. А що се отнася до възглавницата – не се притеснявайте, напълно безопасна процедура за нея.

Living Proof Prime Style Extender праймър

Не съм голям почитател на лаковете за коса. Дори нямам такъв вкъщи. Но понякога се нуждая от фиксация и този продукт е чудесна алтернатива. Нанасянето е лесно – на чиста и влажна коса  по дължина на косъма. От там насетне всичко друго си е същото – продължавам стандартната си процедура по оформяне и стилизиране. Косата става съвсем леко по-твърда на допир, но разликата е почти неусезаема. Това се дължи на специална формула, която създава тънък  слой, който запазва прическата по-дълго и предпазва косата от омазняване.

ПРИСЪДАТА: Living Proof официално се превърна в една от любимите ми марки продукти за коса. Обещаното на опаковката съвпада с реалния резултат и определно бих препоръчала продуктите на всички, които държат на косата си и са склонни да платят малко повече от масовата цена.

Reviewing Living Proof Hair Products Debenhams Denina Martin Reviewing Living Proof Hair Products Debenhams Denina MartinReviewing Living Proof Hair Products Debenhams Denina Martin Purely Me by Denina MartinReviewing Living Proof Hair Products Debenhams Denina Martin Denina Martin Reviewing Living Proof Hair Products from DebenhamsDenina Martin Reviewing Living Proof Hair Products from DebenhamsDenina Martin Reviewing Living Proof Hair Products from Debenhams Denina Martin Reviewing Living Proof Hair Products from Debenhams

Продуктите на Living Proof са налични в Debenhams, Bulgaria Mall. 

Пробвали ли сте някога продукти на Living Proof? На какво мнение сте? 

Усмивки,

Денина  ♥

*В партньорство с 

logo Bulgaria Mall

Shop