В партньорство с Bulgaria Mall.

Denina Martin H&M 2017 2017 Jeans Skirt H&M

От колекциите на марките се вижда, че пастелните цветове продължават да са актуални и през 2017-та. Както и розовото. Флоралните принтове. Къдрите, познати още като волани. Тези няколко микро тренда са напълно по мой вкус и затова реших да ги съчетая в днешната визия. Те са част от настоящата колекция на H&M в Bulgaria Mall. Друга тенденция, която се забелязва в колекцията, са ретро кройките като тази на полата. Бях доста консервативна към такъв тип дрехи преди, но нещата явно се променят, тъй като започват все повече и повече да ми харесват.

Последният тренд, на който бих обърнала внимание относно тази визия, е този на пайетите. Интересно ми беше колко дълго ще се задържи той, тъй като го наблюдаваме от известно време вече, но явно няма намерение да си ходи. Затова си позволих да бъда смела и да внеса доза блясък в тази ежедневната визия с малка симпатична чанта с пайети. Всъщност, последната много ми хареса, че е комбинативна. Можеш да я носиш изцяло черна, изцяло бяла или микс черно и бяло, само като „поразрошиш“ пайетите. :)

2017 H&M blogger 2017 HM Bulgaria мall моден блогър 2017 HM bulgaria mall blogger2017 Infiniti tower H&M Accessories HM Bulgaria Mall 2017 2017 01 Bulgaria Mall infiniti tower fashion blogger

H&M ДЪНКОВА ПОЛА / H&M РИЗА С КЪДРИ / H&M ЖИЛЕТКА / H&M ЧАНТА С ПАЙЕТИ

Кой от тези микро трендове ви допада най-много? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *