Green dress Reserved blogger
Charming streets in Paris Denina Martin

Бях доста постоянна в това да ви споделям всичко около пътуването ни до Париж и прекрасните и вдъхновяващи моменти от там. Но има едно нещо, за което не ви разказах – едно неочаквано обаждане в Париж.

С Рон тъкмо си проправяхме път из града, когато телефонът ми звънна. Беше непознат номер и предположих, че е куриер, който се опитва да достави нещо вкъщи. Не беше. На отсрещната страна чух приятен женски глас, който ми съобщи нещо, което определено не съм очаквала. Бях номинирана за Жена на годината 2018 на списание GRAZIA в категория Интернет. Бях наистина изненадана. Не съм и предполагала, че ще бъда една от общо 4-ри жени от цялата страна, оценени по адекватността и заслугите им към обществения живот през последната година.

Е, случи се и всъщност ме накара да осъзная нещо по-важно – че имах добра година. Година, в която работих много и спах малко. Но определено си е заслужавало. Израстнах като личност – оценка, която сама си давам. Имах първата си соло рекламна кампания за Bulgaria Mall. Направих дизайна на първата си рокля за Verychi. Пътувах до места, на които не бях ходила и получих невероятни възможности като срещата ми с Кензо Такада в дома му. Но най-важното, продължих да правя това, което обичам, въпреки препятствията и трудностите, защото не всичко беше цветя и рози.

Всъщност, истината е, че тази номинация ме накара да оценя успехите си и труда си. Точно затова съм благодарна на екипа на GRAZIA. В един миг бях толкова фокусирана върху работата, че не си давах сметка за тях. И каквото и да са видели в мен от списанието, за мен е достатъчна чест просто да съм в тази класация. А що се отнася до гласуването, тук можете да подкрепите дамите във всяка една от 10-те категории, които според вас заслужават да носят титлата Жена на Годината 2018 :  http://www.graziaonline.bg/woty/

И като финални думи: Благодаря на всеки един човек, който ме е подкрепил по пътя ми, когато започнах от нищото. На всеки един от моите читатели и последователи, който е споделял историята си или мнението си, защото това ми носи вдъхновение. И разбира се, на всички хора, които са ми гласували доверие и са ми предоставили невероятните възможности, на които днес се радвам. ♥

Parisian Style Denina Martin
Boulanger Paris Brasserie Macaroons
Parisian Cafe September 2018
The Delicious side of Paris
Black and white photography paris

Рокля – Reserved (други рокли в зелено тук, тук & тук)

Палто – ZARA (старо но подобно тук & тук)

Чанта – Coach (подобна тук & тук)

Обувки – Aldo (Подобни тук, тук & тук)

Часовник – Cluse


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *