Polo shirt Ralph Lauren jeans


Location: Стадион San Siro (Giuseppe Meazza), Милано, Италия 

Едно от нещатa, които аз и Рон винаги сме искали да направим, е да гледаме футболен мач на голям световноизвестен стадион. Резервацията на хотел за Седмицата на модата непосредствено до стадион Сан Сиро в Милано беше чисто съвпадение. Първата ни резервация беше отменена, затова трябваше бързо да намерим друго място за престой и съответно си харесахме хотел там. Представете си колко бяхме развълнувани при пристигането ни, когато разбрахме, че в същия ден ще се състои футболен мач на Милан. Още веднъж животът ми доказа, че всичко се случва с причина – в точния момент и при правилните обстоятелства.


Polo shirt Ralph Lauren


И така, облякох се удобно с POLO тениска и чифт дънки и се отправихме към билетните каси. Купихме билети за мача между AC Milan и Spal, серия А за купата на Италия. Камиони с храна започнаха да паркират около Сан Сиро, още известен като Джузепе Меаца. Хората започнаха бавно да пристигат, но нямаше опашки и струпвания на хора. Всичко вървеше спокойно и много културно.  С Рон си взехме по едно панини. Поговорихме си за живота и именно тези прекрасни съвпадения, които се случват. Как човек просто трябва да поиска нещо, да го остави някъде дълбоко в съзнанието си и един ден обстоятелствата ще се наредят по най-идеалния начин, за да може това нещо да стане реалност.


Polo Ralph Lauren outfit Panini sandwitch Milan Getting ready for soccer play Milan SpalPolo Ralph Lauren fashion blogger Ralph Lauren soccer play Milan SpalMilan vs Spal


И така – влезнахме на Сан Сиро, а аз бях повече от впечатлена от колосалните му размери. В цифри цели над 80 000 седящи места. Останалото бяха емоции, които трябва да се изживеят. Ако ви се отдаде възможност да гледате спортна игра на терен от световен ранк, направете го. Толкова много си заслужава!

Ето и няколко полезни факта за стадиона Сан Сиро и купуването на билети:

  • Стадионът се намира в тих и спокоен квартал на 5 км от центъра на Милано и 7 км от Централна гара.
  • Стига се много лесно с лилавата линия на метрото M5.
  • Има два билетни центъра до стадиона – северен и южен.
  • Не можете да купите билети между 13:00 and 15:00 – тогава е италианското  riposo (същото като испанската siesta)
  • Ще ви е неубходим документ за самоличност, когато купувате билети. Те са поименни.
  • Има специална зона на фен клуба на AC Milan. По спомен синята, но попитайте на гишето за по-точна информация, за да не се озовете в непосредствена близост.
  • Билетите започват от около 20 евро и могат да стигнат до над 100 евро.
  • Онлайн билети се продават чрез viagogo.com
  • Можете да влезнете безплатно в стадиона през деня, за да го видите или да си платите за гид тур. Цената е 17 евро на човек.

Polo Ralph Lauren blogger


Wearing:

Дънки – Lauren Ralph Lauren

Тениска – Polo Ralph Lauren

Мъжки бомбър – Polo Ralph Lauren

Портмоне – Michael Kors


В България Polo Ralph Lauren ще откриете в GlobalBrandsStore и в монобранд магазина в София.


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в партньорство с Ralph Lauren. Всички мнения са лично мои.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *