Uk Elle sport collection ushaiya active wear

Едно от нещата, които обичам през пролетта и лятото, е колко активна ставам без да го правя умишлено. Разходките навън са по-дълги и по-чести, особено през уикендите. А покрай малкия често се превръщат и в бягане.

Но това е далеч от достатъчно, за поддържане на добър тонус и здраве, още повече за влизане във форма. Затова се налага да полагам малко допълнителни усилия и през седмицата. Любимото ми е плуването, но отнема повече време в подготовка преди и след. Ходя на фитнес и обичам йогата. Боксът също ми е особено приятен. А интересен факт за мен е, че обожавам да играя футбол. Рядко имам възможност, но ми е един от най-приятните спортове.

А кой е вашият любим спорт?

20170402 Elle sport uk collection ushaiya colorful 20170402 Elle sport uk collection Bulgarian blogger wearing Elle sport uk collection ushaiya

Какъвто и да е спортът, екипировката е от значение. Освен, че осигурява комфорт, тя може и да мотивира. Аз например се чувствам много мотивирана, когато имам нов спортен екип. Така се чувствам и напоследък в новия си сет на ELLE SPORT, колекция Ush’Aiya. Има толкова цвят и закачливост в принтовете, а материите са висококачествени и специализирани за интензивно движение. А най-хубавото е, че бих го облякла и извън фитнеса, без да се чувствам неподходящо.

Elle sport active wear day 20170402 Elle sport uk collection ushaiya Elle sport uk collection ushaiya Elle sport collection ushaiya active wear Elle sport ushaiya UK Elle sport collection ushaiya active wear Elle sport Elle sport

Wearing: ELLE SPORT Ush’Aiya Collection / REEBOK Classic / CLANDESTINO VENETO sunglasses

Това всъщност е първата публикация на блога със спортен екип. Ще ви хареса ли да ме виждате отново на вълна спорт в блога? 

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Collection