Happy unniversary fashion blog

Ако ме следвате в Instagram и InstaStories, вероятно сте видели, че съвсем наскоро с Рон празнувахме нашата годишнина. По този повод реших да споделя с вас нещо лично – историята ни как се запознахме.

Връщайки се назад, си спомням ясно онзи августовски ден, в който се запознахме. Оказахме се в обща компания в един аквапарк. Той се запозна с всички без мен. Това, разбира се, разбуди любопитството ми още повече. После играхме волейбол, а той и до днес се шегува с мен, че съм раздавала само шутове. И как не – като все играех футбол с момчетата пред блока. :)

И така всеки си тръгна, без да разменим контакти. После го засякох случайно, но той казва, че не ме е видял и ме подмина. Два дни по-късно отново се засякохме случайно, но то май случайни неща няма. Тогава Рон взе моя номер и след седмица се оказахме на първа среща. Играхме билярд. Не знам дали аз бях много добра и с много късмет или той просто ме остави да победя. Каквото и да е, тогава започна всичко. Пеперудките пърхаха в стомаха толкова силно, че можех да вървя и да си подскачам от щастие.

Gentleman givenchy Givenchy gift Happy unnivrsary Denina Martin

Така до днес. Оказваме се от “модерните” семейства, при които нещата просто се случват и на това със сватбата все не му идва времето. Може би има и доза суеверие – да не се развали нещо. Знам ли. А и какво по-значимо нещо за отношенията на двама човека от детето? :)

Разбира се, с времето много неща се промениха. Имахме много трудности, които ни сплотиха още повече. Успяхме да се справим с препятствията, защото някаква сила ни дърпаше твърде силно един към друг. Сега любовта ни е друга – по-зряла и улегнала. Тя е и приятелство. Пак е хубаво, но понякога толкова ми липсват онези емоции в началото на отношенията ни. Знам, че нищо не може да ги върне, затова ми се иска да си създаваме други интересни емоции, които да споделяме. Да правим различни неща, които да държат пламъка силен, както беше с летенето на самолет. Може би това е нещото, което наистина бих искала да си обещаем по повод годишнината ни.

Givenchy Gentleman gift

А що се отнася до подаръка, много мислих как да го изненадам. Исках да му купя нещо хубаво и това сако се оказа попадение. Тогава обаче се появиха Givenchy, които точно навреме допълниха моя подарък за него. И можеше ли да бъде по-подходящо? Новият Gentleman освен символика в името, крие в бутилката си един от най-зашеметяващите мъжки аромати. Рон искрено се зарадва. Май трябва да му правя изненади малко по-често. А вие кога за последно изненадахте вашата половинка?

Gentlemen givenchy


Рокля – Warehouse (други хубави розови рокли тук и тук)

Мъжко сако – ZARA

ПарфюмGivenchy The New Gentle Man


Усмивки,

Денина ♥