Wearing tosca blu boots this winter
Wearing tosca blu boots

Напоследък често наричам декември последната глава от една различна книга, наречена 2020. Сигурна съм, че много от нас си правят равносметка и може би нямат търпение да изпратят тази година на промени и изненади. Годината, която ни отне много и ни разтърси като общество. Но съм сигурна, че в нея е имало и хубави неща – за всеки един от нас. Сигурна съм, че трябва да се научим да виждаме хубавото, дори и когато е трудно. 

Що се отнася до мен, 2020 ми отне един от най-ценните учители в моя живот – моята баба. Месеци по-късно все още не мога да свикна с мисълта за липсата й, но тя завинаги ще остане в сърцето и мислите ми. Истината обаче е, че 2020 ми даде толкова, колкото ми и отне. 2020 ме дари с най-прекрасния подарък и сега с трепет очакваме 2021, когато ще станем четирима. Благодарна съм за този дар и вярвам, че следващата година ще е хубава – не само за мен, а за всички ни! И знам, че моята баба гледа от високо и се радва за нас. ♥ 

Приканвам ви да използвате тези последни страници от последната глава на 2020, за да помислите и да благодарите за хубавите неща. Сигурна съм, че е имало и такива и вярвам, че само така можем да отворим сърцата и животите си за хубавото, което ни предстои! 

Wearing tosca blu boots this winter
Wearing tosca blu boots

Wearing:

Пуловер – H&M

Рокля – H&M (подонбна)

Колан – H&M (подобен)