First look of Denina Martin Collection SS20

Откакто започнахме Denina Mártin Collection, влагам изключително много страст и любов във всеки един етап от създаването й. А тази пролетна колекция мога да кажа е най-любимата ми колекция досега! И искрено се вълнувам за пускането й, което предстои този петък – 20-ти март. Днес споделям с вас повече за нея, какво да очаквате и някои от моделите.

Абонирайте се за бюлетина на Denina Mártin Collection тук.

Denina Martin Collection
blue lace dress by Denina Martin collection

ПОВЕЧЕ ЗА КОЛЕКЦИЯТА


Вдъхновението ми в по-голямата му част идва от синия цвят. Затова и колекцията е под надслов „A Bluetiful Spring„. Ще го откриете под формата на модели от букле, дантела и деним, в категориите връхни, рокли и поли.

И макар синьото да е един от любимите ми цветове за сезона, исках в колекцията да има слънце и цветя. Затова ще откриете някои слънчеви модели в жълто и флорали на коралова основа. И разбира се в бяло, защото белият цвят е най-чистият и красив цвят. ♥

blue blazer spring collection
Denina Martin Collection spring 20
Denina Martin Collection_blue dress_4998
Lace dress

Моделите са женствени, както винаги. Приоритет ми бе да създам дрехи, които могат да се носят ежедневно с ниски обувки или кецове, но същевременно и по-изискано в съчетание с висок ток. Точно толкова универсални са роклите тип риза от колекцията.

В колекцията има и модели като късото яке SOPHIA и полата към него, които съчетават елегантна кройка с кежуъл усещането на денима. Или обемната и дълга клоширана пола от син деним, която е точно толкова шик, колкото и удобна.

Има и много други неща, които мога да ви споделя за идеите, платовете и усещането на колекцията, но ми се иска да оставя на вас да прецените сами кои модели се вписват в гардероба ви. :) Ще се радвам да ми споделите!

dress full of florals
White denim jaket
Denina Martin denim collection
yellow top

Denina Mártin Collection Пролет ’20 ще се предлага на shop.deninamartin.com от петък (20.03)


Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *