Има нещо наистина вълнуващо в адвент календарите. Особено, когато човек е достатъчно търпелив, за да изчаква и да отваря прозорче по прозорче всеки ден. Без да надниква в предстоящите дни. Което признавам си – и на мен ми е трудно понякога. Но пък насладата от изненадата е много по-удовлетворяваща. Ако вие харесвате тази емоция, имам селекция от най-добрите адвент календари тази година (поне според мен). Може да има и по-добри, разбира се, така че не се колебайте да споделите други интересни предложения в коментарите. Защото 1 декември вече чука на вратата :)

  1. DIOR The Trunk Of Dreams – За Коледа La Collection Privée на Christian Dior представя изключителен адвент календар от дървена конструкция, облицована с памучно платно и обрисувана от Пиетро Руфо. Всяко чекмедже с номера от 1 до 23 разкрива творение от La Collection Privée на Christian Dior. А за последния ден по-традиция се пада най-вълнуващата награда.
  2. NESPRESSO Advent Calendar – Тази година всеки момент от отброяването на Коледа е изпълнен с удоволствието от адвент календар на Nespresso. Казвам го, защото го имам! Започнах да го отварям преди 1-ви декември, защото не издържах. Зад всяка врата има различно кафе, включително три, създадени съвместно с Пиер Ерме, както и малко по-голяма изненада за 24-ти декември. Представен в изискана кутия, която може да се използва повторно, календарът е пълен с различни кафе вкусове.
  3. YSL Advent Calendar – Празнувайте празничния сезон и ПОДАРЕТЕ YSL. Под този надслов е обявен адвент календарът на YSL. В него ще откриете емблематичните колекции от грим, аромати и грижа за кожата на марката – 17 миниатюрни продукта, 6 пълноразмерни и допълнителен подарък, който да ви зарадват и изненадват през целия месец декември.
  4. NET-A-PORTER 25 Days of Beauty Advent Calendar – Календарът NET-A-PORTER Advent може да е в писмото ви до Дядо Коледа, но не го оставяйте в списъка си с желания – казват, че свършвал доста бързо. Внимателно подбрани продукти от техните бюти експерти – от бестселъри на 2022 до предстоящи култови продукти за идната година.
  5. ALQVIMIA Advent Calendar – ALQVIMIA отново представя своя календар в лимитирано издание за 2022 г. В него има 24 прозореца, които крият луксозни съкровища с 24 от най-емблематичните продукти на ALQVIMIA, които ще ви позволят да създадете и изживеете автентичното преживяване Home Spa Treatment by ALQVIMIA. 
  6. ESTÉE LAUDER Advent Calendar – Тук любителите на марката ще открият най-продаваната грижа за кожата на Estee Lauder, любими гримове и др.
  7. CHOCOLATES LA FÈVE Advent Calendar – Адвент календар, пълен с шоколадови бонбони. Всички знаем как ще свърши това. Кутия, пълна с невероятни бонбони, които най-вероятно ще изчезнат до 3-ти.
  8. CLINIQUE Advent Calendar – Класика от Clinique. Получих го миналата година и беше пълен с любими продукти. Определено хубав избор за адвент календар, особено за любителите на марката.