Borrowed-from-the-Men-Jord-Wood-Watch-Denina-Martin-6

Понякога обичам да вземам неща назаем от Рон, особено когато имам нужда да ми е удобно. През уикенда бяхме при родителите ми и  аз си откраднах неговата риза точно по тази причина. Но ако има едно нещо, което обичам да взимам от него, то е неговия часовник от дърво JORD. Харесва ми как стои на ръката ми, въпреки че е мъжки. А цветът му толкова добре подхожда на всичко в гамата.  Радвам се, че той не се противи, когато взимам нещо назаем от него!

Ако няма от кого да вземете назаем такъв часовник, можете да си поръчате един за вас – сега за по-малко. За празниците екипът на  JORD решиха да подарят на читателите ми лимитиран брой ваучери на стойност $25. Влезте тук  и въведете вашия имейл и кой е любимият ви JORD и секунди по-късно ще получите имейл с код за отстъпка. Освен това има и безплатна интернационална доставка, но за да получите навреме пратката поръчайте преди 12/12/2015.

Тук ще видите и моя собствен дамски часовник от дърво JORD.

Borrowed-from-the-Men-Jord-Wood-Watch-Denina-Martin-4 Borrowed-from-the-Men-Jord-Wood-Watch-Denina-Martin-3 Borrowed-from-the-Men-Jord-Wood-Watch-Denina-Martin-1 Borrowed-from-the-Men-Jord-Wood-Watch-Denina-Martin-2 Borrowed-from-the-Men-Jord-Wood-Watch-Denina-Martin-7

JORD Wood Watch in Green Sandalwood / ZARA Men Shirt (Similar) / CALLIOPE Denim Sleeveless Jacket (Similar)

А вие често ли взимате неща назаем от него – вашият приятел, баща, брат или любим? 

Усмивки,

Денина ♥

One comment

Reply

hello!,I really like your writing very so much!
share we be in contact more about your article on AOL?
I require an expert in this space to solve my problem.

May be that’s you! Taking a look forward to peer
you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *