Verychi Denina Martin limited dress
Verychi Bulgarian fashion brand

Случвало ли ви се е нещо да ви се върти в главата? Да си мислите колко би било хубаво ако… След време същото нещо да се върне като мисъл в главата ви отново. И пак. И пак. Да знаете, че искате то да ви се случи, но да си нямате и на идея как това ще стане, защото е твърде сложно, далечно и непонятно. И един ден то просто да ви се случи!

Така стана с мен. Последната година си мислех колко много искам да създам своя дреха. Да, разбера как се случва целия процес. Да вложа душата и мисълта си в нещо, което да се материализира. Докато от Verychi не ме поканиха да го направя. Без да знаят от колко време мечтая за това. :)

Е, ето я и нея. Роклята, която мечтаeх да създам, е факт. Тя е създадена съвместно с българския моден бранд Verychi тук в България. Нещо, което ме прави още по-щастлива! Днес ви представям моята рокля VerychixDeninaMartin и всичко, което трябва да знаете за нея. Тя вече се предлага онлайн с безплатна доставка за България и в магазина на марката на ул.Ген.Йосиф Гурко 40 /на ъгъла с Шишман/, гр.София.

Verychi Denina Martin yellow print dress
Verychi Denina Martin shirt dress 2018

Моделът


Когато започнах да мисля върху това как трябва да изглежда моята рокля, знаех, че искам универсален, вечен и класически модел. Такъв, на който да не му мине модата и който да стои добре на различни фигури. Затова избрах един от най-любимите ми – рокля тип риза.

Verychi-Denina Martin sezane style
Denina Martin yellow tencel dress tory burch

Платът


Търсех красив принт върху ефирен и качествен плат. С екипа на Verychi се спряхме на една от най-хубавите материи – лиосел. Това е влакно, извлечено от дървесна целулоза т.е. органичен продукт и биоразградим. Лиосел е мека и ефирна материя, която не се мачка в сравнение с памука и се поддържа лесно. Тя е еднакво устойчива, както в сухо, така и в мокро състояние, за разлика от вискозата, например. И е една от скъпите и наистина хубави материи на пазара.

Verychi Denina Martin рокля
Denina-Martin tencel yellow dress

Цветовете


Исках моята рокля да отразява мен и моето виждане за цветовете. Затова държах да се спрем на хубави нюанси на любими мои цветове. Решихме, че роклята ще бъде в жълто и синьо, защото наистина харесвам и обичам да нося тези два цвята.

Verychi Denina Martin limited collection
Verychi Denina Martin blue dress

Детайлите


Детайл, на който държах, е коланчето да е свободно и без гайки. По този начин всяка една от вас, която избере да носи моята рокля, ще може да го сложи така, както приляга най-добре на нейната фигура. Копчетата са друг детайл, на който обърнах специално внимание. В интерес на истината, отне ми значително повече време и усилия да избера тях, отколкото самия плат, но вярвам в силата на малките детайли. :)

Verychi blue tencel printed dress

Размерите


Роклята се предлага в размери от XS до XL. Тази, която нося на снимките, е размер S, a aз съм висока 164см.

Verychi blue dress
Denina Martin blue printed dress

Тираж


Роклята е лимитирана, защото искам да бъде специална, каквато я усещам аз за себе си. Искам всяка една от вас, която я носи, да се чувства специална в нея. Веднъж свърши ли този тираж, с Verychi няма да пускаме повече бройки в нито един от двата цвята.

Sezane style Denina Martin blue dress
Verychi Denina Martin blue details

Резултатът


Целта ми беше крайният резултат да е рокля, която няма да откриете в магазините на масовите марки. Рокля с интересен принт в хубав цвят и от хубава материя, но с класическа и вечна кройка. Рокля, която е безумно женствена, но без да показва нищо в повече. Такава, която да ви накара да се чувствате красиви, да прикрие малките недостатъци и да ви даде увереност, че денят ви ще бъде прекрасен и усмихнат. И знаете ли какво се получи накрая?

Точно такава рокля и то създадена с много любов! ♥

VerychixDenina Martin

Визия с жълта рокля: 

Рокля – VerychixDeninaMartin

Обувки – Ingiliz

Чанта – Tory Burch

Часовник – Jacques Lemans

Слънчеви очила – подобни

Визия със синя рокля:

Рокля – VerychixDeninaMartin

Обувки – Ingiliz

Чанта – Tory Burch

Часовник – Jacques Lemans

Слънчеви очила – Mango


Искрено се надявам да харесате и оцените това мое творческо проявление, което никога нямаше да бъде реалност без невероятната възможност, която Verychi ми предостави и неотлъчната подкрепа на Рон. Благодаря ви. ♥

Усмивки,

Денина ♥


КУПИ ТУК


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *