Wearing my first gal meets glam dress
Winter meets spring flowers

Със сигурност някои от вас са чували за Julia Engel и блога й Gal Meets Glam. Преди по-малко от година тя стартира собствена линия рокли Gal Meets Glam Collection с лансирания на нови модели всеки месец. Роклите й олицетворяват онази деликатна и класическа женственост, която не много марки успяват да пренесат в колекциите си. Като любител на роклите, бях хвърлила око на някои модели, но се сдобих с моята първа Gal Meets Glam Collection рокля едва сега, с излизането на Resort 2019 през февруари.

Denina Martin wearing gmg dress
wearing my Cult gaia handbag

Ще ви кажа истината – не ми беше лесно да взема решение коя рокля да избера. В крайна сметка избрах Clarissa, защото ми се стори много подходяща точно за настоящия преходен сезон. А и смятам, че олицетворява цялостното послание и идея на GMG Collection. Но харесах много и  роклята Kathleen, а голямото чудене беше за роклята Dawn, с която абсолютно си се представям лятото.

Все пак избрах Clarissa, тъй като е много класическа, нежна и елегантна. Освен това се оказа и от наистина добро качество. Материята е много солидна, а детайлите са добре завършени. Има скрити джобове (обожавам рокли с джобове!), а копчета отпред са чисто декоративни. Под тях се крият хубави и солидни тик-так копчета, които правят възможно роклята да се носи и като връхна дреха.

Denina Martin wearing gmg collection dress
Winter meets spring gmg dress
Clarissa dress details
wearing my first galmeetsslam dress for spring

При избора си се изправих и пред друго предизвикателство – размерът. Когато става въпрос за EU, UK & IT размери, нямам проблеми, но досега не съм се сблъскавала много с американската номерация. Колебаех се между US2 & US4, тъй като и двете се водят размер S. Реших, че ще избера US4, за да не се окажа в ситуация, в която роклята е пропътувала целия път и ми е малка. Но в крайна сметка осъзнах, че е трябвало да взема US2. Споделям това, в случай, че решите да си поръчате рокля от GMG Collection и сте объркани по отношение на номерацията. И въпреки че ще се наложи да я свия при шивач, съм много щастлива с нея, защото кройката е такава, че буквално извайва силуета.

Харесвате ли Gal Meets Glam Collection? Има ли рокля, която много ви допада?  

Denina-Martin wearing galmeetsglam dress

Рокля – Gal Meets Glam Collection Resort 2019

Чанта – Cult Gaia

Обувки – Ingiliz


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *