Imaret Kavala Hotel
Pennyblack pure linen skirt

Location: Imaret, Kavala

Всеки има поне една любима комбинация от дрехи и аксесоари, която носи често и на която  знае, че може да разчита. Като този аутфит, който ще бъде моята лятна униформа този сезон.

Всъщност съм голям почитател на идеята, че човек трябва да измисли и съчетае няколко визии, които изглеждат добре и са лесни за обличане в ситуациите, когато времето не стига. При мен тази практика ми спестява излишен стрес и неприятното усещане от това да нося нещо, което не ми харесва, само защото съм бързала. Обикновено през лятото тези визии се състоят предимно от рокли – буквално обличам една дреха и бягам. Но този сезон си имам любима лятна униформа с ленена пола, синя риза, широк колан и чанта с връзки в същия цвят. Последната  си я съчетавам и с други дрехи, защото ми е много удобна – особено за уикендите и пътуванията. И така  с този аутфит съм спокойна, че времето и обстоятелствата няма да ме хванат неподготвена, а ще съм себе си и ще се чувствам страхотно и удобно.

Затова моят съвет към вас днес е да сте подготвени като отделите време и приготвите един, два, три или повече аутфита за лятото. И нека да са цялостни – от главата до петите, както се казва. Снимайте ги нахвърлени на леглото или си направете снимка в огледалото. По желание направете нова папка в телефона си и ги отделете, за да са ви винаги под ръка. Това ще ви спести много време занапред и ненужен стрес. :)

Имате ли си вече своя лятна униформа? Споделете в какво се състои тя (или те) в коментарите. 

Bulgarian influencer wearing PennyBlack
Pennyblack complete outfit blogger
Pennyblack Colour block blouse with fringe
Gorgeous ladies Kavala
PennyBlack Denina Martin
SS18 PennyBlack blogger

Ленена пола – PennyBlack

Синя риза – PennyBlack

Кожен колан – PennyBlack

Чанта – PennyBlack


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в партньорство с PennyBlack. Всички мнения са мои.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *